banner388

Tutu ve Yılmaz ıslıklandı

Samsunsporlu taraftarlar, sezon açılışında konuşma yapan Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ıslıklarla susturdu.

Tutu ve Yılmaz ıslıklandı

Samsunsporlu taraftarlar, sezon açılışında konuşma yapan Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ıslıklarla susturdu.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 21:31
Tutu ve Yılmaz ıslıklandı

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlar, Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı konuşmaları sırasında ıslıklarla susturdular. Yeni sezon açılışında Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek Samsunspor'da Başkan Tutu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın anons edilmesinin ardından tribünlerden yoğun bir ıslık sesi yükseldi. 

MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ

Erkurt Tutu'nun zorlukla yaptığı konuşmanın ardından kürsüye davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a da aynı tepkiyi gösteren kırmızı beyazlı taraftarlar uzun süre 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' tezahüratlarıyla yeni 19 Mayıs Stadı'nı adeta inlettiler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 29.07.2017 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dogdu 2017-07-29 22:10:34

Biz atakumlular olarak başkana hiç hururumuz yok dedik,sokalar işyeri oldu sahil boyu masalar atıldı çalgılar gırıla, evlerde hapis olduk cam kapı açamıyoz dedik, hele liverpool beer müziği öteki uçtan duyuluyo dedik,zabıtaların hiç tınmıyoe dedk hiç merak edipde aracıyla sahilden geçmedi hiçde ilgilenmedi hatta cezalandırılldığımız düşünüyom niye yazıyon diye buna ragmem büyüktür görsem ellerini öperim makama saygıdan,ama vatandaş olrak hakkımı helal etmem

Avatar
recep çelik 2017-07-29 22:00:35

TARAFTARI TEBRIK EDIYORUM SIYASET YOK YUSUF ZIYA YILMAZ

Avatar
duyarlı batandaş 2017-07-30 00:35:43

Maç başlamadan istiklal marşı niye okunmadı hala çözemedim ben olayı

Avatar
Yasar saroğlu 2017-07-30 11:14:57

Yazıklar olsun kendimden utandım bu seyirciye yazıklar olsun

Avatar
nuhuta 2017-07-30 08:29:04

Taraftar kılığına girmiş rahatsız kindarlar iş başında.

Avatar
Sahip 2017-07-30 14:50:45

Bizim ülkede çalışkan olanın pek değeri yok. Bu isliklayanda genelde tembel olanlardır.

Avatar
Samsun lu 2017-07-30 18:31:52

İsliklasinlar ligler başlayınca yalvar yakar para isteyen isteyene o zamanda kimin askeri iseler oraya gidecekler biz TÜRK OĞLU TÜRK ASKERİ yiz her şeye siyaset karıştırmayı bir halt etmiş ler

Avatar
Serdar yılmaz 2017-07-30 22:43:28

Taraftar kılığına girmiş değil asıl siz taraftarsınız adaletsizliğe sesini çıkarmamakla yusuf ziya taraftarısınız adam neyi doğru yaptıki senelerdir yollar berbat halde istesem yaparımda gerek yok diyen zihniyet olimpiyatlar başlıyacak diye hemen başladı yapmaya millete hizmet etmekle alakası yok bunun bir sürü pisliğini sayarım bunun milletvrkilliğine oynuyo yalakalığa başladı niye istiklal marşı okunmadı çünkü resmi maçlarda okunur.yani açılış konya beşiktaş maçı olacak tarihte onları yazacak bi tane stat gösterin ev sahibi açmamış hep ilkleri samsunspor üstünde deniyolar bu adam akp milletvekili olsun benim oyum mhp nin defolsun gitsinler