banner388

Tutu gözyaşlarını tutamadı

Giresunspor zaferi sonrasında kurmaylarıyla beraber soyunma odasına inan Başkan Tutu, futbolcularına hitaben yaptığı duygusal konuşmanın sonunda göz yaşlarını tutamadı.

Tutu gözyaşlarını tutamadı

Giresunspor zaferi sonrasında kurmaylarıyla beraber soyunma odasına inan Başkan Tutu, futbolcularına hitaben yaptığı duygusal konuşmanın sonunda göz yaşlarını tutamadı.

17 Aralık 2017 Pazar 23:30
Tutu gözyaşlarını tutamadı

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Giresunspor karşılaşmasında alınan 2-1'lik galibiyet sonrasında takımın soyunma odasına indi. Yönetici arkadaşlarıyla beraber oyuncuları galibiyetlerinden dolayı tek tek tebrik eden Başkan Tutu, takıma kısa bir konuşmada yaptı. Bu galibiyetle Samsunspor'un neler yapabileceğini herkese gösterdiklerini söyleyen Başkan Tutu'nun "Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi ve daha sonra göz yaşlarını tutamadı.

DUYGUSAL KONUŞMA

Başkan Tutu'nun göz yaşları akıttığı sırada soyunma odasında büyük bir sessizlik yaşandı. Daha fazla konuşmasını sürdüremeyen Başkan Tutu, futbolcuların yanından ayrıldı. Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu ile soyunma odasının önünde kısa bir görüşme yaptığı iddia edilen Başkan Tutu'nun haftaya Ümraniyespor ile oynanacak ilk devrenin son maçından önce takıma alacaklarının bir kısmının verileceğini söylediği ifade edildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 18.12.2017 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 2017-12-18 01:13:20

Başkanım Allah size uzun ömür versin Samsunspor için ne kadar fedakarlık yaptığınızı bilen çok sayıda taraftar var. İşler kötü gitti mi taraftar dediğiniz adamlar bile satar sırt döner. İyi günde herkes taraftar asıl olan zor günde taraftar olabilmektir. Bir gün bu terslikler bitecek ve verdiğiniz emeklerini karşılığı alacak bu camia siz bakmayın cahil adamların dediklerine. Varsa daha akıllı ve yönetebilecek kadro çıksın deniyor ortada kimse yok aslında herkes farkında bu işin ne kadar zor bir iş olduğunun. Şikeci adamlar işsiz güçsüz aylalar çıkmışlar kulüp yöneteceklermiş.

Avatar
smsanm 2017-12-18 10:06:10

istifa ette kurtul..