banner388

Transfer yasağı devam mı ediyor?

Samsunspor'un devre arası yapılan transferler sonrasında yeniden yasağa takıldığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Transfer yasağı devam mı ediyor?

Samsunspor'un devre arası yapılan transferler sonrasında yeniden yasağa takıldığı iddiası ortalığı karıştırdı.

28 Nisan 2017 Cuma 20:32
Transfer yasağı devam mı ediyor?

Samsun Haber- Kırmızı beyazlı takımda sözleşmesi sona eren oyuncularla anlaşma sağlandığı ancak yasak nedeniyle imzaların bekletildiği gelen bilgiler arasında yer alırken, borcun ise 7 Milyon TL civarında olduğu tahmin ediliyor.

YÖNETİMİN KAYNAK ARAYIŞI

Borçlar nedeniyle transfer yasağının devam ettiği iddia edilen Samsunspor'da moraller bozuk. Devre arasında yapılan transferler sonrasında yeniden yasağa takıldığı ifade edilen kırmızı beyazlı ekipte yönetimin gereken ödemeyi yapmak için yoğun bir çaba sarf ettiği öğrenildi. Yasağın kalkması için yaklaşık 7 Milyon TL’lik bir borcun bulunduğu tahmin ediliyor.

YASAKTAN DOLAYI İMZALAR BEKLETİLİYOR

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Erkurt Tutu'nun önümüzdeki günlerde konuyla ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir araya geleceği öğrenildi. Sezon başı transfer dönemini sessiz geçiren kırmızı beyazlı takımda görüşülen oyuncularla büyük oranda anlaşma sağlandığı ancak yasak nedeniyle imzaların atılamadığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 29.04.2017 17:53
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.