banner388

Transfer haberleriyle ilgili konuştu...  FOFANA 'DAN  AÇIKLAMA ...

Kırmızı beyazlı ekibin yıldız oyuncusu Morkye Fofana, kendisiyle ilgili sosyal medyada yer alan transferler haberleri hakkında konuştu. 

Transfer haberleriyle ilgili konuştu...  FOFANA 'DAN  AÇIKLAMA ...

Kırmızı beyazlı ekibin yıldız oyuncusu Morkye Fofana, kendisiyle ilgili sosyal medyada yer alan transferler haberleri hakkında konuştu. 

27 Nisan 2022 Çarşamba 09:47
Transfer haberleriyle ilgili konuştu...   FOFANA 'DAN  AÇIKLAMA ...

Samsunspor Haber - Samsunspor'da sezon sonu sözleşmesi bitecek isimlerden Morkye Fofana'nın takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu. Başkan Yüksel Yıldırım'ın takımda kalması için uzun süredir görüşme halinde olduğu fildişili oyuncu ile şu ana kadar her hangi bir anlaşma sağlanamadı. Kırmızı beyazlı ekiple görüşmeleri devam eden Fofana için dün bir haber sitesinde Birinci Lig'in yeni takımlarından Pendikspor'un Morkye Fofana ile anlaştığı yazıldı. 

TARAFTAR KALMASINI İSTİYOR

Bu haberin yayılmasını ardından Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından 'yalan haber' açıklaması yaptı. Yine haberin muhattabı olan Morkye Fofana'da kendisine ait ınstagram hesabından 'face news', 'Yalan Haber' paylaşımı yaptı. Bu açıklamalardan sonra kırmızı beyazlı taraftarların yüreklerine adeta su sepilirken; Samsunsporlu futbolseverler, Başkan Yüksel Yıldırım'dan Fofana'ya bir an evvel imza attırmasını istediler. Konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde somut bazı gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burak 2022-04-27 14:53:15

bu oyuncu gidemez güzel ve kaliteli bir oyuncu bunu bare kaybetmeyelim.

Avatar
Murat duran 2022-04-27 21:43:00

Bu olay kubilay gibi olmasin kubilay icinde oyle diyolardi sonradan duysukki kocaeliye gettingini fontana pendikle anlastigini soyluyorlar insAllah aspara gas haberdir

Avatar
Cem Demir 2022-04-29 18:59:15

Her habere inanmam ancak dikkat etmek lazım çünkü sözleşmesi sona eriyor. Biraz aklı varsa gitmez zaten. Böyle kulübü nerede bulacak. Üstüne üstlük Samsunspor'un yanında Tuzla'nın esamesi okunmaz.