banner388

Trabzonspor 2 Samsunspor 0 (İlk devre)

Kırmızı beyazlılar, Trabzonspor karşılaşmasında ilk 45 dakikayı Benkovic ve Onuachu'nun golüyle 2-0 mağlup kapattı.

Trabzonspor 2 Samsunspor 0 (İlk devre)

Kırmızı beyazlılar, Trabzonspor karşılaşmasında ilk 45 dakikayı Benkovic ve Onuachu'nun golüyle 2-0 mağlup kapattı.

11 Ocak 2024 Perşembe 20:53
Trabzonspor 2 Samsunspor 0 (İlk devre)

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde Samsunspor, 16.hafta erteleme maçında Trabzonspor karşısında ilk 45 dakikayı 1-0 geride kapattı. Papara Park Stadı'nda oynanan müsabakaya kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, hücum anlamında rakibine oranla daha durgun bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 21.dakikasında bordo mavili ekip önce Benkovic ve 45.dakikada Onuachu'nun golleriyle skor üstünlüğünü eline geçirdi

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dede 2024-01-11 21:06:38

Ben devamlı Samsun sporu izleyen birisiyim. Geçenlerde bu takımın ne yazıkkı düşmeye doğru hızla gittiğini yazdım. Halı sahalarda ne gençler var bu pili bitkilere boşa para veriliyor. Çok yanlış transferler yapılmış yalandan koşargibi yapanlar var. Organizasyon yok bu takıma yılmaz Vural benzeri biri lazım ölü gibi top oynuyorlar birbirine uymayan dişli misali adamlar var. Bu transferleri yapanlar hangi kriterlere uymuş anlamadım. Yada paramı ödenmiyorki böyle ruhsuz oynuyorlar. Nerede eski günler bir zamanlar dolmuşlarda arkayı dörtle dedirten takım.

Avatar
Birol TUNA 2024-01-11 22:21:41

ilk yarı ürkek tavşanlar gibiydik, ruhsuz, beceriksiz...

Avatar
Ogün55 2024-01-12 10:51:02

Bizde bu defans oldukça bize mutluluk yok.Her gelen top gol yada kendileri gol attiriyo zaten top gelmezse.Bu defansla biz düşeriz.Üzücü ama gerçek.