banner388

Tomane'nin mesajı sosyal medyada gündem oldu... SİTEM DOLU  VEDA MESAJI

Samsunsporla yolları ayrılan Portekizli Tomene, kırmızı beyazlı ekibe ekibe veda etti. Başarılı futbolcunun ayrılık mesajı sosyal medyada gündem oldu.

Tomane'nin mesajı sosyal medyada gündem oldu... SİTEM DOLU  VEDA MESAJI

Samsunsporla yolları ayrılan Portekizli Tomene, kırmızı beyazlı ekibe ekibe veda etti. Başarılı futbolcunun ayrılık mesajı sosyal medyada gündem oldu.

02 Haziran 2023 Cuma 10:52
Tomane'nin mesajı sosyal medyada gündem oldu...  SİTEM DOLU  VEDA MESAJI

Samsunspor Haber - Samsunspor, 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselirken, 3 sezon önce Kırmızı-Beyazlı kulüpte yolları kesişen Portekizli golcü Tomane veda mesajı paylaştı. Samsunspor'daki kariyerinde çalkantılı bir dönem yaşayan golcü oyuncu, uzun süren sakatlık döneminin yanı sıra kadro dışı da kaldı. Gerek sakatlıktan çıktıktan sonra gerekse de affedilmesine rağmen fazla forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcu görev aldığı 47 maçta toplamda 12 kez fileleri havalandırdı. Portekizli golcünün veda mesajında sözleri dikkat çekti. Tomane, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Bu muhteşem kulübe veda etme zamanı. Bu kulüp için her zaman elimden gelenin en iyisini yaptığım zorlu 3 yıl oldu. Çok şükür beni buralara getiren hedefe ulaştık şampiyon olup kariyerime bir unvan daha eklemek.

ÖNÜNE ÇIKARILAN ENGELLER NELERDİ ?

Ancak geçtiğimiz yıl spor performansımla ilgisi olmayan ve maalesef çok etkilendiğim kulübe bağlı kişiler tarafından dayatılan birçok engelle karşılaştım. Ben profesyonelim yaptığım işi seviyorum ama bu sezon kulübe bağlı insanlardan yaşadığım saygısızlığı asla unutmayacağım.
Herşeye rağmen soyunma odasını paylaşmaktan ve takım kaptanı olarak liderlik etmekten mutluluk duyduğum fizyoterapistlere, doktorlara, gardrop bakıcılarına, çevirmenlere ve tüm personele, tüm kadroya teşekkür ediyorum. Beni ve ailemi kucaklayarak karşılayan Samsunsporlular başta olmak üzere Samsun'a teşekkür ederim. Gelecekte nice başarılar diliyorum. Kuzeyin Kralı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fernandes 2023-06-02 11:49:40

Bu kulüpteki bazı kişiler senin değerini anlayamadı ama tüm taraftarlar seni çok sevdi hepimizin kalbinde yerin başkadır seni çok seviyoruz tomane, yolun açık olsun dürüst ve karakterli insan.

Avatar
Tomane 2023-06-02 16:15:50

Tomane birçok taraftar senin potansiyelinin farkındaydı ancak sportif anlamda bir türlü gerçek Tomane'yi göremedik.Ancak seni düzgün karakterinden dolayı çok sevdik.

Avatar
ÇETİN 2023-06-02 10:59:48

gol atmada netice adamıydı....göze hoş gelen futbol oynayan bir futbolcu futbolcuydu..neden zaman zaman kadro dışı kaldı anlayamadım.......iyi golcü idi.....

Avatar
antonio 2023-06-02 11:50:40

Algumas pessoas neste clube não conseguiam entender o seu valor, mas todos os fãs te amavam muito, você tem um lugar especial em nossos corações, nós te amamos muito, tomane, boa sorte, pessoa honesta e de caráter.

Avatar
mendes 2023-06-02 21:06:37

biz kaybettikten sonra değer bilen toplumuz, gittiğin yerde mutlu ve başarılı ol, bu kulüp senin kıymetini bilemedi maalesef, iyi futbol oynuyordun temiz bir insandın

Avatar
Hasan Akbulut 2023-06-03 09:07:14

Kendisi için yapılan olumlu yorumlara kesinlikle katılmıyorum, para kazanmak bu kadar kolay olmamalı, bizler Türkiye Cumhuriyetinde bu Tomane'nin yatarak kazandığı paraları kazanmak için kaç yıl çalışmalıyız, 3 sezon boyunca yatan bir oyuncu 47 maçta 12 gol atan bir golcü olabilir mi...Samsunspora gelmiş geçmiş en kötü yabancı oyunculardan birisi. One of the most useless players of all the time bought by Samsunspor. Bizler Tanju Çolaklar Serkan Aykutlar gibi 10 numara forvetleri alt yapısından çıkarmış bir klübüz bu adam bu kalibrede hiç birzaman olamaz. Good bye Tomane.