banner388

Tokuç: Seçimlere damgamızı vuracağız!

BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç ve MKYK Üyesi Bahadır Şahin Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarı dileklerinde bulundu.

Tokuç: Seçimlere damgamızı vuracağız!

BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç ve MKYK Üyesi Bahadır Şahin Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarı dileklerinde bulundu.

04 Ekim 2021 Pazartesi 13:26
Tokuç: Seçimlere damgamızı vuracağız!

Samsun'da 2023 seçimlerine ciddi şekilde damga vuracaklarını ifade eden Tokuç; "Çok güçlü bir ekibimiz var. Gece gündüz saha da çalışıyoruz. Milletimizin huzuru, refahı ve Samsunumuzun kalkınması bizim en öncelikli meselemiz. Samsun çok özel bir şehir ve Karadeniz'in incisi bir kent. Halkımızın beklentileri ve özlemleri nedir? Samsunlular neye ihtiyaç duyuyor? Özelikle istihdama yönelik parti içinde güzel çalışmalar hazırlıyoruz. Bu bilgi ve birikimlerimizi ve Samsunla ilgili yaptığımız çalışmaları kısa zamanda hem halkımızla hem de şehri yönetenlerle paylaşmak istiyoruz." dedi.

BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Şahin ise yaptığı açıklamada; "Türkiye hem içeride hem dışarı da kritik bir süreçten geçiyor. Cumhur ittifakının bir parçası olan partimiz "Önce vatan" sloganıyla hareket etmekte ve ülkemizi her türlü tehlikelerden koruyacak girişimlerde başrol oyuncu olarak üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yapmanın hedefini gütmektedir. Bu anlamda 2023 seçimlerini ülke tarihinin en önemli seçimi olarak görüyoruz. BBP olarak dün olduğu gibi vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve halkımızın huzuru ve refahı için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 04.10.2021 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2021-10-04 16:17:08

başkan şaşırmış

Avatar
samsunlu3455 2021-10-04 17:29:33

Hocam bende oyuncuyum çok deli oynarim

Avatar
Veli 2021-10-04 18:22:12

Muhsin başkan yaşıyor olsaydı mevcut yönetime alternatif olabilirdi. Onun davasına ihanet eden{mevcut BBP yönetimi} hiçbirşey yapamaz. Genel başkan mecliste ne yapıyor? Al maaşı yat. Gidip birilerine yamandı. Yazıklar olsun.

Avatar
Totti 2021-10-05 16:11:47

Sakin ol şampiyon