banner388

Tempo artıyor 

Kırmızı beyazlı ekipte, Bandırmaspor maçı hazırlıkları yoğun tempoda devam ederken; futbolcuların forma kapma mücadelesi ise teknik ekip tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. 

Tempo artıyor 

Kırmızı beyazlı ekipte, Bandırmaspor maçı hazırlıkları yoğun tempoda devam ederken; futbolcuların forma kapma mücadelesi ise teknik ekip tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. 

29 Mart 2022 Salı 16:34
Tempo artıyor 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde heyecan hafta sonu oynanacak birbirinden zorlu ve kritik karşılaşmalarla kaldığı yerden devam edecek. Son maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u mağlup ederek play off umutlarını yeniden yeşerten Samsunspor, 2 Nisan'da oynayacağı kritik Bandırmaspor maçı için hazırlıklarını yoğun tempoda devam ettiriyor. Teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde bugün yapılan antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların hırsı ve istekli görüntüleri teknik ekip tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. 

KAZANMAK İSTİYORUZ 

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra yarım sahada yapılan taktik antrenmanın ardından deneyimli teknik adam, oyuncularına gol çalışması üzerine bir takım çalışmalar yaptırdı. Cumartesi akşamı oynayacakları Bandırmaspor maçının önemine değinen teknik direktör Fuat Çapa, "İlk 6’da ligi bitirmeniz için sadece Royal Hastanesi Bandırmaspor, Eyüpspor ve İstanbulspor maçlarını yenmeniz yetmeyecek. Diğer kalan 6 karşılaşma da çok değerli. O yüzden kalan 9 maçta ne yapacağız ona bakmak lazım. Royal Hastanesi Bandırma'yı yendiğimizde ilk 6'nın garantisi yok. Mağlup olduğumuzda Play-Off’a giremeyeceğiz bir durum da yok. Biz o Play-Off içerisinde nasip olursa olacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.