banner388

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, G.Saray maçında oyuncularına güveniyor... ZOR BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ 

Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, “Oyuncularımızda uyum problemi yok ve saha içerisindeki adaptasyonu da gün geçtikçe daha iyi olacak” dedi.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, G.Saray maçında oyuncularına güveniyor... ZOR BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ 

Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, “Oyuncularımızda uyum problemi yok ve saha içerisindeki adaptasyonu da gün geçtikçe daha iyi olacak” dedi.

12 Eylül 2023 Salı 14:50
Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, G.Saray maçında oyuncularına güveniyor...  ZOR BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde Cumartesi akşamı Galatasaray deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıkacak Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ligde her geçen hafta çok daha iyi olmak zorunda olduklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Eroğlu, “Takımımızdaki tüm oyuncularımız değerli. Kısa sürede takımımızın performansını yukarı çekip başarılı skorlar alacağız. Camiamız bizim arkamızda olsun yeter. Lige adapte olmak zorundayız. Oyuncularımızda uyum problemi yok ve saha içerisindeki adaptasyonu da gün geçtikçe daha iyi olacak” diye konuştu.

YOĞUN TEMPO SÜRÜYOR 

Öte yandan Samsunspor, bu zorlu mücadelenin hazırlıkları tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu idaresinde gerçekleşen çalışmalarda futbolcuların ortaya koyduğu performans yüzleri güldürüyor. Özellikle yeni transferler uyum sorununu kısa sürede aşarken, bu durum teknik heyeti son derece memnun ediyor. Ligin ilk 3 haftasında istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Beyazlılar, Galatasaray karşılaşmasında bir sürprize imza atarak milli aradın sonra lige harika bir başlangıç yapmak istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslan aslan 2023-09-12 15:43:34

4-2-3-1 savunma ağırlıklı oynayın belki beraberlik ve 1 puan alabiliriz. Kontraktan veya duran toptan gol bulabilirsek başarı olur. yoksa GS bizim gerçek rakibimiz değil. zaten ZOR BİR deplasman. BAŞARILAR. SAYIN BAŞKANIM ALMAN KONDİSYONER ŞART. TAKIM İKİNCİ YARI 70 DAKİKADAN SONRA OYUNDAN DÜŞÜYOR.

Avatar
aslan aslan 2023-09-12 15:45:12

BAŞARILAR. SAYIN BAŞKANIM DİSİPLİNLİ ALMAN KONDİSYONER ŞART. TAKIM İKİNCİ YARI 70 DAKİKADAN SONRA OYUNDAN DÜŞÜYOR.HÜSEYİN HOCAM ÇOK İYİ NİYETLİ OYUNCULAR KÜSMESİN DİYE KONDÜSYON YÜKLEMESİ FAZLA YAPMIYOR.

Avatar
aslan aslan 2023-09-12 16:52:39

BOLA - LAURA- FOFANA-SATKA-BENASSER BOŞ YERE KADRO İŞGAL EDİYORLAR. SÜPER LİĞ İÇİN YETERLİ DEĞİLLER. BAŞKANIN PARASINA SAMSUNSPORUN EMEĞİNE YAZIK.

Avatar
Yılmaz 2023-09-12 23:20:52

Tahminim Bu Maç Son Maçın..

Avatar
serdar ali 2023-09-13 18:36:50

değerli hocam bu lige damga vurabilmek istiyorsak gs ne sartda olursa olsun yenmeliyiz mücadele üst seviyede olmalı futbolcu arkadaşlar avrupanın iyi klüplerinden geldiler bu kadar gözünuzde büyutmeyin inanın !! inanırsanız yaparsınız ama isminden korkarsanız olmaz bir atiyorsa sen iki atacan iki atıyorsa üç atacan ki başarılı ol !yapabileceğimize inanıyorum! haydi samsun !!

Avatar
Mustafa kose 2023-09-13 23:04:38

Samsun ins başarılı olur GS 1 Samsun 2 ins .saldır Samsun

Avatar
Necat zengin 2023-09-14 11:49:23

Bu hoca ile olmaz süper lig hocası deyil bence..yeni dinamik işi bilen Bi hoca gelmesi lazm Hüseyin hoca ile kesinlikle olmaz yüksel başkanım