banner388

Tek rakibimiz Sarıyer değil

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Şampiyonluk yolunda sabitlenmiş tek rakibimiz Sarıyer değil. Biz 5-6 takımla zirve yarışı veriyoruz. Kimsenin ne yaptığına bakmadan sezon sonuna kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi. 

Tek rakibimiz Sarıyer değil

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Şampiyonluk yolunda sabitlenmiş tek rakibimiz Sarıyer değil. Biz 5-6 takımla zirve yarışı veriyoruz. Kimsenin ne yaptığına bakmadan sezon sonuna kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi. 

04 Kasım 2018 Pazar 16:13
Tek rakibimiz Sarıyer değil

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Niğde Anadolu Futbol Kulübü galibiyetini taraftarlara armağan etti. Kilometrelerce uzaklıktaki deplasmana gelerek bugün kendilerine destek olan tüm taraftarlarına teşekkür eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Bu galibiyetimiz büyük cefakar taraftarımıza armağan olsun. Maç öncesinde buradan alacak olduğumuz galibiyetin çok önemli olduğunu biliyorduk. Oyun sistemimizi ve konsantrasyonumuzu bu doğrultuda yaptık" dedi. 

ŞANLI BİR GALİBİYETTİ 

Geçen hafta iyi oynadıkları Bayrampaşa deplasmanından 1 puanla döndüklerini hatırlatan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Bugün iyi bir reaksiyon gösterip yarışı sonuna kadar götürmek istiyorduk. Tek gollü bir galibiyet olsa da bana göre şanlı bir galibiyetti. Çok mutluyuz. Takır takır top oynayan bir takımımız var. Her şeyden mutluyum" dedi. Gazeticelerin Sarıyer'in puan kaybettiği bilgisi karşısında da açıklamalarda bulunan teknik direktör Taner Hoca şunları söyledi; 

YARIŞ YENİ BAŞLADI 

"Arkadaşlar Yılport Samsunspor'un bir tane rakibi yok. Sabitlenmiş bir rakibimiz Sarıyer takımı değil. Puan durumuna baktığınızda geriden güçlü gelen bir çok takım var. Sakarya olsun Kastamonu olsun. Yani 5 6 takımla yarışıyoruz. Biz kimsenin ne yaptığına bakmadan sadece kendi yaptığımıza odaklanıyoruz. Yılport Samsunspor olarak kazandığımız zaman rakipler puan kaybedecektir. Bu yarış böyle 6 takımla sezon sonuna kadar devam eder ancak; sezon sonunda şampiyonluk ipini Samsunspor göğüsleyecektir."

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunsporlu 2018-11-04 18:57:42

Hoca bence rakip sadece sen sin neden mi 2 hafta Bahattin i sakat sakat oynattın Bayrampaşa maçı ilk yarı fiyasko ikinci yarı çift forvet e döndün hatanı affettin ama maçı alamadık ilk yarısı da yanı şekilde oynansa alırdık gelelim Niğde maçına yine aynı hata tek forvet yaww geçen haftanın aynısını oynasana yooooooo neden korkaksın kazanmak değil kaybetmemek için sahadasın hocaaa bu takımın yeri süper lig bunu da böyle bil samsun spor a yakışır çift forvet ve oynayan takım lider olurr...

Misafir Avatar
GERÇEK 2018-11-05 09:47:13 @samsunsporlu

SEN SAMSUNSPORLU DEĞİLSİN OLSAN BÖYLE YAZMAZSIN MUAİLFSİN SEN

Beğenmedim! (3)
Avatar
Metin 2018-11-04 18:47:10

Evet son iki macta takır takır oynuyoruzda Gol ve goller atamıyoruz.Bayrampaşa-Niğde macları 6-7 gollu maclardı nedense Forvetlerimiz golleri atamıyor.Bu şansızlığı kırmalıyız.Bu Kubilay çok yetenekli ama Gol vuruşları çok yetesiz.Diğer takımlardan golleri yiyen Bayrampasa ve Niğde kalecileri Samsun maçlarında panter kesiliyorlar.

Avatar
Elli5 2018-11-04 17:55:24

Devamı haftaya inşallah

Avatar
S.S 2018-11-06 21:44:44

gerçek rumuzlu vatandaş samsunsporlu rumuzlu arkadaşımız ne güzel analiz yapmış gerçekleri yazmış senin futbol bilgin yok gibi geldi bana takım kazanırken eleştirip bir sonraki maça tedbirli çıkacan sallamadan takip etsen iyi olur..