banner388

Taşdemir: Oyunu kuralına göre oynuyoruz

Oyuncu grubunun maçı kazanmayı çok istediğini ve bu doğrultuda mücadele ettiklerini ifade eden Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Bu ligin oyunu bu. Bu ligde sonuç bizim için önemli. Sonucu alırken de oyunu göz ardı etmiyoruz.

Taşdemir: Oyunu kuralına göre oynuyoruz

Oyuncu grubunun maçı kazanmayı çok istediğini ve bu doğrultuda mücadele ettiklerini ifade eden Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Bu ligin oyunu bu. Bu ligde sonuç bizim için önemli. Sonucu alırken de oyunu göz ardı etmiyoruz.

17 Şubat 2019 Pazar 10:57
Taşdemir: Oyunu kuralına göre oynuyoruz

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, lige uyum sağlamaya başladıklarını söyledi. Ligin formatına uygun futbol sergilediklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, "3 puan bizim için çok önemliydi. Onu aldığımız için çok mutluyum. İlk 30 dakikadaki oyun için mutluyum, ondan sonrası istediğimiz gibi olmadı" dedi. 

İSTEDİKLERİMİZİ YAPTIK 

Oyuncu grubunun maçı kazanmayı çok istediğini ve mücadele olarak üst düzey bir performans sergilediklerini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, "Bu ligin oyunu bu. Bu ligde sonuç bizim için önemli. Sonucu alırken de oyunu göz ardı etmiyoruz. Geçen maç hemen hemen 90 dakikaya yakın sahada bizim istediklerimiz vardı" diye konuştu. 

1-0 OLSUN BİZİM OLSUN 

Ankara Demirspor karşısında ilk 30 dakikalık sürede kendi futbollarını oynadıklarını ifade eden teknik direktör İsmet Taşdemir şunları söyledi: "30 dakikadan sonra kendi düzenimizden çıktık. Bu lig oyunu gibi oynamaya başladık. O 30 dakikayı biraz daha yaymamız gerekiyor. Onu yayarsak bizim için çok daha iyi olur ama bu ligde kolay maç yok. ‘1-0 olsun, bizim olsun’ düşüncesi herkeste var ama bunun yanında oyunumuzu bir tık daha yukarıya doğru geliştirirsek o zaman çok daha rahat ederiz” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa karabaşoğlu 2019-02-17 23:02:16

Tamam 1-0 olsun bizim olsun ama bizim gibi şampiyonluğun en büyük adayı olan bir takımın kendisinden çok zayıf takımlara karşıda 1-0 lık bir skorun üstüne yatıp berbat bir futbol oynamasıda kabul edilimez.Çünkü bu skon her zaman risklidir helede erhan kartal gibi bir sağ bekin varsa sıkıntı iki kat daha fazladır.Sakarya maçında yaptığı hata 2 puanımıza mal oldu.Eyüp maçında son dakikada rakibe asist yapıp kalecimizle karşı karşıya bıraktı neyseki ahmet kurtardı.Aynı hatayı Ankara demir maçındada yaptı kalecimize verdiği geri pas tam ankara demirli oyuncuya gidecek ve kalecimizle karşıkarşıya kalacak belkide gol olacaktı Allahtan cenk yetişti kornere attı.O yüzden 1-0 heç bir zaman güvenilecek skor değildir daha fazla atıp maçı rahat bitirmek lazım.Ayrıca İsmet hocam şu ilyas kubilay takıntısından vazgeç takımın en faydalı oyuncusunu ya yedek bırakıyorsun yada çok erken oyundan alıyorsun gelir gelmez ilk yaptığın irfanı takımdan atmak oldu oysa irfan bu yarışta bize çok katkı verecek bir oyuncuydu.Sezonun ikinci yarısında hiç bir varlık gösteremeyen sameti oynatıyorsun ama ramazan,samet,erhan kartal,bahattin gibi formsuz adamları oynatıp oynaması gerekenleri kulübeye oturtup formayı adeletli dağıtmazsan bir kaç hafta sonra takım içinde huzursuzluk başlar ve bu sorun bizi şampiyonluktan eder Allah korusun.İsmet hoca biz seni eski futbolcumuz olarak seviyor ve başarılı olmanı istiyoruz yönetimimiz sana bu konuda tüm desteği veriyor Ankaragücünü şampiyon yaptığın zaman yaşadığınız maddi sorunların hiç biri burada yok o zaman sizde bunun kıymetini bilin lütfen.

Avatar
Sinan 2019-02-17 22:20:56

Tamam olsun tabi ama Taner hoca niye gitti o zaman alın size 10 puanlık soru.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-02-17 22:48:19

SAÇMALAMA İSMET EFENDİ. BU LİGİN OYUNU BU FALAN DEĞİL. BEN BECERİKSİZİM DE İNANALIM. İLYAS SENİN OYUNCAĞIN DEĞİL. BİR AL BİR ÇIKAR. ALLAH'TAN İLYAS ÇOK EFENDİ VE KİŞİLİKLİ BİR OYUNCU DA İSYAN ETMİYOR. BAŞKASI OLSA NELER YAPAR. NEYSE SANA RAĞMEN ŞAMPİYONUZ

Avatar
Hasan 6255 2019-02-18 12:55:49

Beyler.. Hep Taner niye gitti diye soruyorsunuz, 20 haftada böyle bir kadrodan Takım çıkartmaya muaffak olamadı ve bugün 1-0'lık skorlarla mutlu oluyoruz. Şimdilik böyle,takım kimlik kazanana kadar. Kastamonu deplasmanında bu takım hiç kimsenin tahmin dahi edemeyeceği kadar güzel takım oyunu oynayacak ve Şampiyonluk şansını % 51 yapacak ben inanıyorum. Önümüzdeki İnegöl ve bodrum maçları kolay antep hükmen galip 9 puan ve moralle gidecek kastamonuspor maçına.