banner388

Taraftarların Dikkatine! F.Bahçe maçı öncesinde Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’den uyarı …

Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, Samsunspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesi kırmızı beyazlı taraftarlara önemli açıklamalarda bulundu.

Taraftarların Dikkatine! F.Bahçe maçı öncesinde Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’den uyarı …

Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, Samsunspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesi kırmızı beyazlı taraftarlara önemli açıklamalarda bulundu.

18 Ağustos 2023 Cuma 19:45
Taraftarların  Dikkatine! F.Bahçe maçı öncesinde Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’den uyarı …

Samsunspor Haber - Samsunspor ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 2. hafta mücadelesinde 21 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Kapalı gişe oynanacak maç öncesi alınan tedbir ve önlemler kapsamında Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yayınlandı.

Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sporseverlerin dikkatine; 21 Ağustos Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe müsabakasında stadyumda bulunan tüm kapı ve turnikeler açılacak olup, yoğunluk oluşmaması için taraftarlarımız aynı tribüne çıkan diğer kapıları da kullanabilir” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca şu ifadelere de yer verildi:

“19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Samsunspor-Fenerbahçe futbol müsabakası ile ilgili olarak; seyirciler müsabaka başlangıç saatinden en az 2 saat önce tribünlere alınmaya başlanacaktır. Araç alımları müsabaka başlangıç saatinden 2 saat önce yapılacaktır. Girişlerde sıkıntı yaşanmaması için passolig kartı eski olan taraftarların passolig kartlarını yenilemeleri ve cep telefonlarına passolig uygulamasını yüklemeleri, tribünlere girişlerde yoğunluk oluşma ihtimali göz önünde bulundurularak taraftarların müsabaka saatinden makul bir süre önce stadyuma gelmeleri önem arz etmektedir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sefer Gök 2023-08-19 11:24:48

stada girişin eziyet olduğu örnek stadımızdır.bu açıklamanın yanında kalıcı olarak stada sıkışıklık olmadan girilecek kapıları neden yapmıyorsunuz.sırf bu yüzden artık maça gitmiyorum.Stada giriş ayrı bir eziyet çıkış ayrı bir eziyet aklı başında bu durumu görüp çözecek bir yetkili yokmu...

Avatar
ali kemal 2023-08-19 17:18:54

Olmasi gererken seyi bir lutuf olarak sunuyorlar .