banner388

Taraftara sesleniş konuşması yapacağını duyurdu... 

Yıldırım; "Gizli bir şey kalmayacak"

Taraftara sesleniş konuşması yapacağını duyurdu... 

Yıldırım; "Gizli bir şey kalmayacak"

15 Ağustos 2021 Pazar 14:16
Taraftara sesleniş konuşması yapacağını duyurdu... 

Samsunspor Başkanı Yıldırım, "Yakında bir YouTube kanalında Samsunspor Taraftarlarına "taraftara sesleniş" konuşması yapacağım. Her şeyi konuşacağız. Gizli saklı bir şey kalmayacak" dedi.


Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım sessizliğini bozuyor. Sezon öncesi hazırlık döneminin yoğun geçmesi üzerine sosyal medyada eski etkinliğinden uzak kalan Başkan Yıldırım, kendisine yapılan bazı haksız eleştirilere bir youtube kanalında yanıt vereceğini açıkladı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, twitter hesabından konuyla ilgili olarak şunları söyledi; "Yakında bir YouTube kanalında Samsunspor Taraftarlarına "taraftara sesleniş" konuşması yapacağım. Herşeyi konuşacağız. Gizli saklı bir şey kalmayacak. Ben Samsunspor'a vermeye ve  hizmet yapmaya geldim. Diğerleri gibi almaya ve ünvan yapmaya gelmedim. Beni zaten dünya tanıyordu".

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 15.08.2021 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz 2021-08-15 15:35:12

Seni Samsunspor taraftarı başına tac yaptı Sayın Başkanım. Güzel günleri şampiyonlukları seninle yaşayacak bu taraftar.

Avatar
Nct 2021-08-16 09:43:10

Sayın bakanım cesur yürekli..meyve veren ağaç taşlanır işte durum ortada çapulcu takımları bu iftira atanlar boşver duyma..bu takımı şampiyon yapacaksın evet Allah

Avatar
Aziz sağlam 2021-08-16 10:15:19

Siz olmasaydınız şu samsunspor herhalde 3. Ligda olurdu adam gibi adamsın büyüksün başkanım saygılar

Avatar
Metin55 2021-08-16 12:11:50

Samsunspor kurulduğundan beri hep veren sadece iki Başkan tanırım.Menteşoglu,Yıldırım.Başka tanımam Yaşım 63 ben böyle biliyorum.