banner388

Taraftar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a soruyor... TAKIM NEDEN OYNAMIYOR ? 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Menemenspor karşılaşmasındaki isteksiz ve kötü futbolun faturasını teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a kesti. Samsunsporlu futbolseverler, sosyal medya üzerinden Sağlam'a büyük tepki gösterirken; 'Söylesene hoca takım neden oynamıyor' diye soru soruyor.

Taraftar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a soruyor... TAKIM NEDEN OYNAMIYOR ? 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Menemenspor karşılaşmasındaki isteksiz ve kötü futbolun faturasını teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a kesti. Samsunsporlu futbolseverler, sosyal medya üzerinden Sağlam'a büyük tepki gösterirken; 'Söylesene hoca takım neden oynamıyor' diye soru soruyor.

15 Nisan 2021 Perşembe 11:32
Taraftar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a soruyor... TAKIM NEDEN OYNAMIYOR ? 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunsporlu taraftarların artık dayanacak hali kalmadı. Son haftalarda takımdaki kötü gidişatın üzerine sosyal medyadan sürekli teknik direktör Ertuğrul Sağlam başta olmak üzere futbolcularını eliştiren taraftarlar,  Menemenspor deplasmanındaki o içler acısı tabloyu gördükten sonra adeta kahroldu. Şampiyonluk yolunda kaybedilen 2 puana mı yoksa takımın sahada tel tel dökülmesine mi üzüleceğini şaşırdı. 

BİR ŞEY YAPMALI 

Maçın ardından özellikle sosyal medya adeta karıştı. Kırmızı beyazlı taraftarların büyük bir bölüme teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesi gerektiğini savunurken; bir bölümü de yine Sağlam ve futbolulara sitemde bulundu. Kırmızı beyazlı futbolseverler teknik direktör Sağlam'a sosyal medya üzerinden 'söylesine hoca takım neden oynamıyor' sorusunu yöneltti. Şimdi herkes Başkan Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın yeniden ayağa kalkması için neler yapacağına merak etmeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutlu 2021-04-15 12:16:45

Bu oyuncular sanki bi ust lige yukselmek istemiyorlar gibi geliyor bana. Gerce gecen sezondaki kadronun oz guven futbolu gibi hic bir zaman bu sezon bizlere oylesiye guven veremediler ya, dogrusu da bu.Menemenspor macinda yapilan savunma hatasini amotor takimlar bile yapmaz. Samsunspor kose vurusundan kac kez gol atmiski bizim savunma rakip takimin oyuncularini markaji birakip hucum pesinde keriz gibi avlaniyorlar. Menemenspor futbol oynamadi, Samsunspor onlara futbolu oynatdilar. Son 3 haftadir Gokhan Karadeniz sahada ne yapti ? kos koca bir hic. Peki Guido Kocer neden ilk 11de deyil ? Belliki Gokhan forum dusuklugu yasiyor. Yasin ozcelik her kim ne derse desin etkili bir oyuncu degil, pas veremiyor, ortaladigi toplar hep savunmanin avantajina oluyor , ve kale onunde beceriksizligi goze batiyor. Bu kadar beceriksiz futbolcular bize milli piyongadan mi cikiyor kardesim. Ama hata sene basinda transfer yapapip takimi kurarken yapildi. Hic kimse kusura bakmasin, mademki bu takimi 1 lige

Avatar
volkan 2021-04-15 12:27:55

koca bir sezon forvetsiz ve kalecisiz geçti !!!

Avatar
Atacan ÖZDEMİR 2021-04-15 12:31:32

Bende Samsunpor'umuzun yönetim kuruluna soruyorum...
bu ertuğrul sağlam denen adamın kovulması için neyi bekliyorsunuz?

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-04-15 12:57:59

Bugüne kadar ayağa kalkamayan bir Takimi sin 4 maçta mi ayağa kaldıracak. Asla inanmıyorum, bu ligde en kötü futbolu oynuyoruz. Menemen karşısında uzatma dakikalarında alınan 1 puana sevinir olduk.
Yazık yahu çok yazık, bu Takimin nesi eksik te bir türlü Takim oyunu oynayamiyoruz.Her hafta değişik isimler ve neticede kara tablo.Takımda Dje Djea ve Yasin Öztekin den başka Menemen maçında mücadele eden başka bir futbolcu yoktu.Defans tada çok kötüydük.
Sn.Başkanımıza üzülüyorum. İnanmak istemiyorum ama SÜPER LİG YİNE BAŞKA BAHARA KALDI.

Avatar
Mutlu 2021-04-15 12:17:28

Hic kimse kusura bakmasin, mademki bu takimi 1 lige de sampiyonluguna idda edip eller kollar sivandi ve amac super lige ge yukselip Avrupa hedefdey di, o zaman superligde kok sokdurecek takimi bu sene parayi uc, bes demeden bastirip kuracakdiniz ve TFF 1 lig rakiplarimiz ile adeta kedinin fare ile oynadigi gibi oynayacakdik. Sampiyon olduzumuz da Super lig icin ana takim yerli yerine oturmus bir takim olarak sadece daha guclendirmek icin nokta transferler yapilip hazir olurnurdu. Simdiye kadar cokdan Sampiyonlugumuzu ilhan etmis olmaliydik, oysa rakiplerimizin puan kaybetmelerini bekleme durumuna dusduk, ki bu haftaki maclarda mutlaka, ya giresunspor, ya A demirspor yada her ikisi puan kaybedecekdir. Goreceksiniz Giresun yenilecek ve A demir iddiasini surdurecektirler.

Avatar
takipçi 2021-04-15 14:43:39

BU SAATTEN SONRA BIRAKIN AYAĞA KALKMAYI KAZIK GİBİ OLSANIZ BİR İŞE YARAMAZ ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ.

Avatar
55 2021-04-15 16:35:36

Maalesef Futbolcularda ruh yok sahada ayakta duramıyorlar gol Yollarında çok etkisiz kalıyoruz kadronun Sil Baştan değişmesi lazım

Avatar
Metin55 2021-04-15 17:39:07

Hoca bitik,Oyuncular bitik.Oyuncularda ruh yok.Ruhun olmadığı yerde başarı olmaz hep birlik Başkana,Taraftara,Şehre ihanet ettiler.Samsunda Para şahane niye oynasınlar.Zamanında neşteri vuramazsan bunlar olur.