banner388
banner390
banner410
banner408

Taraftar resti çekti tribünleri boş bırakırız

Büyük tepkilere rağmen Süper Kupa Finalinin Samsun'da oynanacağını söyleyen yönetime taraftar resti çekti. Samsunsporlu taraftarlar, resmi açılışın dışındaki hiç bir organizasyona gitmeyeceklerini açıkladı.

banner269

Taraftar resti çekti tribünleri boş bırakırız

Büyük tepkilere rağmen Süper Kupa Finalinin Samsun'da oynanacağını söyleyen yönetime taraftar resti çekti. Samsunsporlu taraftarlar, resmi açılışın dışındaki hiç bir organizasyona gitmeyeceklerini açıkladı.

25 Haziran 2017 Pazar 19:58
Taraftar resti çekti tribünleri boş bırakırız

Samsunspor Haber - Yeni Samsun Stadı’nın açılışının Beşiktaş - Atiker Konyaspor takımları arasında oynanacak Süper Kupa finaliyle yapılacağı haberlerinin ardından taraftar ve yönetim karşı karşıya geldi. Kendi statlarında ilk resmi müsabakayı Samsunspor'un yapmasının en doğrusu karar olacağını savunan kırmızı beyazlı taraftarlar, Başkan Erkurt Tutu'nun açıklamalarına rağmen bu düşüncelerinden vaz geçmediler.

BAŞKAN TUTU'YA BÜYÜK TEPKİ VAR

Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, taraftardan gelen yoğun baskı sonrasında, "6 Ağustos'ta Beşiktaş-Konyaspor arasında oynanacak Süper Kupa final maçı öncesinde stadın açılışını Samsunspor yapacak. Bunun için taraftarımız rahat olsun. Süper Lig takımlarından biri ile hazırlık maçı konusunda anlaşmaya çalışıyoruz. Özellikle Trabzonspor'dan haber bekliyoruz. Yuvamızı ilk önce biz kullanacağız. En az 10 yeni transferimiz de bu maçta forma giyecek" dedi.

BİZİ HAZIRLIK MAÇIYLA KANDIRMAYIN

Ancak Samsunsporlu taraftarlar, hazırlık maçının tamamen kandırmaca olduğunu savunuyor. Taraftarlar, "Bizim derdimiz Beşiktaş ya da Konya yada başka bir takım değil. Tek derdimiz kendi stadımızın resmi açılış maçı bizim yani Samsunspor'un olmasıdır. Buda bu şehrin Büyük Samsunspor taraftarının en doğal hakkıdır. Alınacak yanlış bir karar Samsunspor'umuza zarar verecektir" şeklinde bir görüş bildiriyorlar.

Haber - Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 26.06.2017 20:34
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamsi55 2017-06-27 09:12:35

La havle vela guvvete... ne kadar basit işlerle uğraşıyoruz süper kupa gibi bi organizasyon şehrimize alınmış buna sevineceğimize vay efendim açılışı biz yapmalıyız diyor yönetim Temmuz ayı içinde güzel bir organizasyonla bunu yapmayı planlıyor işte

Avatar
Hakan cinemre 2017-06-27 13:43:58

REST ÇEKECEKLERMİŞ. Rest çekecek olan 3-5 zibidi gelmesin o tribünler hıncahınç dolacaktır. Adamlar kongrede açıkladılar başkan Tutu da vekilimiz Köktaş ta. Ama hala kapris yapıp gelmeyeceğiz diyenler varsa çok ta fi fi

Avatar
nck 2017-06-28 18:45:20

Samsun taraftarıda kendini bir bok zannetmesin gelmeyin ulan

Avatar
Sinoplu 2017-06-29 17:48:50

Samsunspor için yapılan stadyumu açmak Samsunsporluların hakkıdır. Köktaş ve şürekası haddini bilsin. Çok istiyorlarsa Trabzon'a aldırsınlar finali. Arap emirlerini de çağırırlar tam olur.

Avatar
Nedim durak 2017-07-02 02:14:15

Samsunsporun taraftarindan hicbisey olamaz vidi vidi konusur 1 saat sonra unutur gider..stadin besiktas maciyla acilmasi kadar guzel bisey varmi samsunu tanimayan samsunu ogrenmis olacak..ben carsambaali olarak besiktasin samsunda oynamasini istiyorum..ayrica carsamba taraftari kendi takimlarina bi baksinlar ondan sonra samsunsporu konussunlar.carsamba taraftari hep boş bisi yaptiklarida yok yalandan samsun milliyetcisi gibi gorunuyolar maksatlari kendilerini tanitmak yemezler carsambali taraftarlar