banner388

Taraftar maraton tribününde birleşiyor

Samsunspor taraftar grupları birleşme kararı aldı. Manisaspor maçında Şehzadeler, Söğütlübahçe ve Şirinler taraftar grupları maratonda tek ses olacak.

Taraftar maraton tribününde birleşiyor

Samsunspor taraftar grupları birleşme kararı aldı. Manisaspor maçında Şehzadeler, Söğütlübahçe ve Şirinler taraftar grupları maratonda tek ses olacak.

23 Ocak 2018 Salı 12:34
Taraftar maraton tribününde birleşiyor

Samsunspor Haber - Söz artık taraftarda. Samsunspor'da yaşanan ve hala aşılamayan sorunlar gün geçtikçe daha da kötüye giderken; olaya taraftar el atıyor. Şahzedeler, Söğütlübahçe ve Şirinler Taraftar Grupları, tribünde birleşme kararı aldı. Konuyla ilgili olarak kısa bir basın açıklaması yapan kırmızı beyazlı taraftarlar şunları söylediler;  “Sayın Valimizin başlatmış olduğu ve çığ gibi büyüyen Samsunspor'a destek kampanyasına ilk başladığı günden itibaren destek veren taraftar grupları yine elinden geleni yapmak için maraton tribününde bu haftalık birleşme kararı aldı.

SEN BEN YOK SADECE SAMSUNSPOR

'Sen ben yok sadece Samsunspor' anlayışı içinde takıma destek olmak bu kötü günlerinde atlatmak için biz Samsunspor taraftar grupları üzerimize düşen görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Manisaspor maçında sesimizi daha güçlü şekilde duyurmak için el birliği yapmaya karar verdik. İnşallah Samsunspor yaşadığı bu kriz ortamından en kısa sürede uzaklaşarak ferah günlere kavuşacaktır."

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 24.01.2018 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun 2018-01-23 13:43:53

ferah günmü. ona kavuşması için kulübe önce bir başkan sonra.. ercanı kaleci furkanı engin ipekoğlunu temizlemeleri lazım kulüpten

Avatar
KAAN TÜRK 2018-01-23 13:48:06

Çok doğru bir karar. 50 kişi orada 100 kişi burada olmasın. Hiç olmazsa kemikli bir taraftar kitlesi olur tribünde.

Avatar
erhan... 2018-01-23 15:19:12

Birleşin birleşin zaten bu kulübün oynayamamasının , mağlub olmasının tek nedeni bu.Gazişehir maçındada şirinler,söğütlübahçe,şehzadeler ordaydı.Maç bitene kadar inlettiler stadı.Sonuç;3-0 (parçaladılar) Manisa maçındada ne değişeceğini sanıyorsunuz?

Avatar
erhan... 2018-01-23 15:21:13

YA TUTARSA ZİHNİYETİ...

Avatar
İnanç 2018-01-23 21:12:47

Neden sadece bu haftalık komple bundan sonra bir olunsa olmuyormu neden taraftar grupları kendi kendine takılıyor bir olun bundan sonra emin olun ki daha güçlü oluyor ayrı olunca stadda her kafadan ayrı ses çıkıyor

Avatar
erhan... 2018-01-24 16:07:53

Bir olurlarmı hiç?3 dernek 3 başkan demek 1 olurlarsa 1 başkan gerekir.Kan gövdeyi götürür.Bunların zihniyeti böyle.Amaç kulüp taraftarlığı değilki koltuk sevdası...Bir maçlık değil tamamen 1 isim altında toplanın.Hemen şimdi derler gruplar herkesin görüşü başka birleşemeyiz derler.Neyin görüşüyse artık.GÖRÜŞ SAMSJNSPOR olmalı...Siz siyasetçi değilsiniz ayrım yapamazsınız