banner388

Taner Tekin'den Samsunspor'a destek çağrısı

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun halkının Samsunspor'a sahip çıkması için statta çağırdı.

Taner Tekin'den Samsunspor'a destek çağrısı

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun halkının Samsunspor'a sahip çıkması için statta çağırdı.

16 Mayıs 2017 Salı 12:39
Taner Tekin'den Samsunspor'a destek çağrısı

Samsun haber - Samsunspor'un bu sezonki en kritik maçı olan ve hafta sonu oynanacak Bandırmaspor karşılaşması için MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin açıklama yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun halkının maça giderek stadı doldurması gerektiğini ve Samsunspor'a sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Tekin yaptığı açıklamada şunları söyledi "İlimizin en önemli markası Samsunspor'dur. Maalesef şehri ve takımı yönetenlerin sahip çıkamaması ve hataları sonucu bugün takımımızın ligde kalması için son maçın ne kadar önemli olduğunu konuşuyoruz. Gönül isterdi ki bu hafta Süper Lig'e çıkmanın heyecanını yaşasaydık. Maalesef bugün ligde nasıl kalacağımızın hesaplarını yapıyor ve içerisinde bulunduğumuz durumu üzülerek görüyoruz. Gün birlik olma günüdür. Gün markamıza sahip çıkma günüdür. Tüm Samsun halkını Cumartesi günü yapılacak olan Samsunspor - Bandırmaspor maçına gelmeye ve takıma sahip çıkmaya davet ediyorum"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-05-16 14:14:01

Futbolcular da teknik heyet de kalıcı değil sonuçta. SAMSUNSPOR ise ölene kadar bizlerin kalbinde olacak. Bu sebepten dolayı küskünlük yapmadan markamıza sahip çıkmalıyız. Bandırmaspor etkili bir seyirci karşısında mutlaka etkilenecektir.