banner388

Taner Taşkın iki transferini açıkladı 

Yılport Samsunspor teknik direktör Taşkın, “Bazı oyuncular var, bize ikinci devre transfer olarak geri dönecek. Bunlardan bir tanesi Erhan Şentürk bir tanesi de Muhammet Beşir” dedi. 

Taner Taşkın iki transferini açıkladı 

Yılport Samsunspor teknik direktör Taşkın, “Bazı oyuncular var, bize ikinci devre transfer olarak geri dönecek. Bunlardan bir tanesi Erhan Şentürk bir tanesi de Muhammet Beşir” dedi. 

27 Kasım 2018 Salı 15:08
Taner Taşkın iki transferini açıkladı 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Erhan Şentürk ve Muhammet Beşir’in ikinci devrede ki en önemli transferleri olacağını söyledi. Her iki oyuncunun da çok yetenekli olduklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın, “Bazı oyuncular var, bize ikinci devre transfer olarak geri dönecek. Bunlardan bir tanesi Erhan Şentürk bir tanesi de Muhammet Beşir.  Beşir’i kazanabilmek adına sahaya sürdük. O da elinden geleni yaptı. Aslında iki haftadan bu yana Muhammet golde atıyor ancak ofsayt nedeniyle sayılmıyor. Bu oyuncumuzun da üzerinde ki şanssızlık bir türlü kırılmadı” dedi.

ÇOK FAYDALI OLACAKLAR 


Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, “Yine aynı oranda Erhan Şentürk’ün gol atmasına çok sevindim. Çok düzgün karakterli bir arkadaşımız. Şu ana kadar oynadığı maçlarda doğru düzgün pozisyonlara girememişti. Ancak Hacettepe maçında pozisyona girdi bir de gol attı. Üzerindeki kötü enerjiyi attı. İnşallah bundan sonraki süreçte Muhammet Beşir ile birlikte takıma daha da büyük katkı sağlayacaklar” diye konuştu. 

FARKLI KAZANMAMIZ GEREKİYORDU

Şu ana kadar oynadıkları etkili futbolun saha sonuçlarıyla ters orantıda olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, “Evet çok kısır sonuçlar alıyoruz. Bunun farkındayız. Bizim oynadığımız oyun ve gösterdiğimiz mücadele saha sonuçlarına kesinlikle yansımıyor. Oynadığımız futbolun karşılığını çok farklı skorlarla almamız gerekiyor. Aslında zor olan pozisyona girmektir. Biz takım olarak pozisyonlara giriyoruz ancak gol atamıyoruz. Aslında gol vuruşlarına da çok çalışıyoruz” dedi.
  
Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak 2018-11-27 15:20:23

İnadından dolayı mı yoksa gerçekten futboldan anlamıyonmu çok merak ediyom be taner Taşkın.
Bence devre arası en büyük transfer seni yollamak

Avatar
Misafir 2018-11-27 20:53:41

Yapma hoca.Karekter olarak birşey diyemem ama , onun üzerinde kim durduysa kendi ipini çekti.

Avatar
Misafir 2018-11-27 22:23:48

Yorumumu geri alıyorum.M.Besir iki kere dizinden sakatlanmış.Bilgim yoktu.

Avatar
samsunlu 2018-11-28 07:29:46

Hoca şu muhammed de ne buluyosun Allah aşkına

Avatar
mustafa öztürk 2018-11-28 23:28:07

m.beşir göz göre göre ofsayt konumunda duruyor. hacettepe ofsayt taktiğini uyguladığını görüyor buna rağmen ısrarla çıkmıyor oradan. ben birkaç kere izledim m.beşiri, yeterli değil. siz ona ümit bağlamışsanız vay halimize!