banner388

Samsunspor, FIFA'nın transfer yasağı listesinden düştü... YASAK KALKTI MI ?

FIFA tarafından transfer yasağı alan Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım’ın ay başında yaptığı İsviçre ziyaretinin ardından flaş bir gelişme yaşandı.

Samsunspor, FIFA'nın transfer yasağı listesinden düştü... YASAK KALKTI MI ?

FIFA tarafından transfer yasağı alan Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım’ın ay başında yaptığı İsviçre ziyaretinin ardından flaş bir gelişme yaşandı.

16 Mayıs 2024 Perşembe 14:07
Samsunspor, FIFA'nın transfer yasağı listesinden düştü...  YASAK KALKTI MI ?

Samsunspor Haber - Süper Lig’de mücadele eden kulüpler ekonomik olarak zorlu bir dönem geçirirken transfer yasakları da üst üste gelmeye devam ediyor. Hali hazırda 7 kulübün transfer tahtası FIFA tarafından kapatılırken, Samsunspor’da flaş bir gelişme yaşandı. Ocak ayında gelen transfer engelinin ardından geçici olarak tahtası açılan ve transfer yapan Samsunspor’un bu cezası yaz dönemine ertelenirken, ay başında Başkan Yüksel Yıldırım’ın İsviçre’ye yaptığı çıkarmanın ardından dikkat çekecek bir gelişme oldu. Başkan Yıldırım, 5 Mayıs’ta İsviçre’ye giderek FIFA yetkilileriyle transfer engelinin kaldırılması için görüşme yaparken, yaklaşık 10 gün sonra Samsunspor yasaklılar listesinden çıkarıldı.

SON KARAR BEKLENİYOR

Başkan Yüksel Yıldırım’ın İsviçre ziyaretinin olumlu karşılıkları olduğu ifade edilirken, yasak ile ilgili olarak henüz net bir karar çıkmadığı da gelen haberler arasında yer aldı. Konuyla ilgili son kararın İsviçre Federal Mahkemesinde olduğu ifade edildi.  Samsunspor’un çıkarıldığı FIFA’nın transfer yasağı bulunan kulüplerin yer aldığı listede Süper Lig’den 7 ekip bulunuyor. Adana Demirspor, Alanyaspor, Antalyaspor, Konyaspor, Ankaragücü, Hatayspor ve Kayserispor halen listede yer alan Süper Lig kulüpleri oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okuyucu 2024-05-16 15:39:24

evet fifanın resmi sitesinde samsunspor yok. mayıs ayı sonunda tekrar bir güncelleme yapacaklar. ama bu listede başka türk takımları var özellikle adanademirspor yeni eklendi.

Avatar
iyi 2024-05-16 16:17:39

hadi bakalım inşaAllah güzel haber bu

Avatar
Ertuğrul 2024-05-16 22:23:45

Haydi başkanım sana güveniyoruz