banner388

Taner Taşkın: Biraz daha sabır 

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, “Şu anda üst üste maçlar kazanan ve bizim üstümüzde yer alan takımların çıkışları suni. Onlara çok inanmayın. Göreceksiniz birkaç hafta sonra hepsi düşüşe geçecek ve biz çıkışa geçeceğiz" dedi. 

Taner Taşkın: Biraz daha sabır 

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, “Şu anda üst üste maçlar kazanan ve bizim üstümüzde yer alan takımların çıkışları suni. Onlara çok inanmayın. Göreceksiniz birkaç hafta sonra hepsi düşüşe geçecek ve biz çıkışa geçeceğiz" dedi. 

27 Eylül 2018 Perşembe 16:22
Taner Taşkın: Biraz daha sabır 

Samsunspor Haber - Teknik direktör Taner Taşkın, ligin ilk 3 haftasında daha çok ofans gücü yüksek oyuncularla mücadele ettiklerini ancak Eyüpspor maçıyla birlikte bu ligin gerçeklerine uygun takımla sahaya çıktıklarını söyledi. Taşkın, “ Biz ilk 3 maçta komutan sayısı çok bir kadro ile mücadele ettik. Komutan sayısı çok olunca mücadele de az oluyor. Eyüpspor maçında ise asker futbolcu sayısı çok komutan futbolcu sayısı az bir kadro ile oynadık. Eyüpspor maçında oynanan oyundan memnunum” dedi. 

HERŞEY DÜZELECEK

Taner Taşkın, 17 tane yeni oyuncusu olduğunu bu takımın istediği seviyeye gelmesi için birkaç haftaya daha ihtiyacı olduğunu söyledi. Taşkın, “ Şu anda üst üste maçlar kazanan ve bizim üstümüzde yer alan takımların çıkışları suni. Onlara çok inanmayın. Göreceksiniz birkaç hafta sonra hepsi düşüşe geçecek ve biz çıkışa geçeceğiz. Herkes bizden iyi futbol bekliyor bende bekliyorum. Ama şu anda sadece biz değil Süper Lig’de de hangi takım formda. Takımlar yeni yeni form tutuyor merak etmeyin biz de form tutacağız” diye konuştu. 

İYİ BİR KADROMUZ VAR 

Samsunspor’da disiplin sorunu olmadığını belirten Taner Taşkın şunları söyledi: Çok kart gördüğümüz gerçek bunları biraz azaltmalıyız. Sancaktepe maçında oyundan çıkan oyuncularımın yaptıklarını tasvip etmiyorum. Zaten cezalarını da aldılar. Bunlar maçı kazanma hırsından olan şeyler. Maçı kazanma hırsı ile disiplin sorununu bilecek kadar tecrübeliyim. Çok iyi bir kadromuz var ve bu kadro ile büyük işler yapacağız. Kimse merak etmesin.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan... 2018-09-27 16:31:37

Hoca bırak traşı.Ne sabırı.Sabırmı bıraktın taraftarda?Neymiş hepsi düşüşe gececekmiş biz çıkışa geçecekmişiz.Bırak bu savsataları.Anlaşılan sen bu takımı gömmeden gitmicen...

Misafir Avatar
SAMSUNLU 2018-09-28 13:45:51 @erhan...

Hocam hataları kabul etmek bir erdemdir.Sen kendi sahanda 4321 oynuyorsan sıkıntı var demektir. Sen daha 11 futbolcuyu belirleyemiyorsan sıkıntı var demektir. İstabulun sancaktepe mahallesi ile maç yapıyorsun ikinci yarıyı izle bukadar rezil bir takım nasıl oynar onu gör göremiyorsan sıkıntı var sende futbolda dün yoktur. manisanın durumu ortada bu takımı da sen çalıştırdın bize inanıyorsan dur bizi oyalıyorsan hemen git burada diploma yırtarım diyenler vardı ne oldu sallamayı bırak işini yap

Beğenmedim! (0)
Avatar
isa karabaşoğlu 2018-09-27 19:10:40

her hafta aynı masalı dinlemekten bıktık artık bizi uyutmak için başka masal anlatsan hoca.

Avatar
Kuscu 2018-09-27 19:30:29

Sn:Taner hoca yılpordSamsunspor sahada ne pres ne hırslı oyun mümkün olmuyor kendi evinde taraftarın baskısı hariç form eksikliği var sanki oyuncularda inşAllah herşey sizin anlattığınız gibi olur ve kuzeyin kralı Samsunspor Şampiyon olur..

Avatar
Mustafa Mustafa 2018-09-28 06:21:40

Hocam atı alan üsküdarı geçiyor..Adamlar bize burda 3 gol attı ve daha gol yemedi 4 maçta; sen onlara laf atıyorsun...
Önce sen kendi maçlarını kazan, sonra onlara laf at...
Olmuyor orda da bu işi alnının teri ile yapan teknik adamlar ve oyuncular var..
Gururlu olma Gurur kırma..Düzeltmek zor oluyor..
Başarılar hocam, Başarılar Futbolcu kardeşlerim..

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-09-28 12:15:50

Başkalarının ne yaptığı bizleri ilgilendirmez sn.Taşkın Hoca,bizi Samsunspor un ne yapacagi ilgilendirir.
Hemen hemen 3 aydır takimin başında son ama ortada bir Takim oyunu yok iyi bir futbol ve neticede yok.Siz hangi sabirdan bahsediyorsunuz.