banner388

Taner Hoca Muhammet'e sahip çıktı

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, oyuncusu Muhammet Beşir’e sahip çıktı.

Taner Hoca Muhammet'e sahip çıktı

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, oyuncusu Muhammet Beşir’e sahip çıktı.

23 Kasım 2018 Cuma 10:48
Taner Hoca Muhammet'e sahip çıktı

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın’dan oyuncusu Muhammet Beşir’e destek. Tecrübeli teknik adam, ınstagram hesabından oyuncusu Muhammet Beşir ile birlikte paylaştığı bir fotoğrafın altına, “Her hafta maç kazanabiliriz; benim için en değerlisi oyuncu kazanmak” notunu bıraktı. 

BİZE GÜVENİN

Bir anlamda oyuncusu Muhammet Beşir’e güvendiğini belirten kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, Yılport Samsunspor’un sezon sonunda mutlu sona ulaşacağı noktasında herkesin takımına güvenmesini gerektiğinin bir kez daha altını çizdi. Tecrübeli teknik adam, bu vesile ile Pazar günü herkesi maça davet etti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canikli sakin 2018-11-23 13:41:55

7 Hafta üst üste galip gelirken yere göğe sığdıramıyoruz. Bir mağlubiyet ya da beraberlikte yerden yere vuruyoruz. Biz bu işin ölçüsünü kaçırıyoruz.

Avatar
Elli5 2018-11-23 11:35:37

Takım az daha kötü gidince Taner hocaya kim sahip çıkacak acaba. Oyuncuyu düşünmesi iyi birşey ama kendini de düşünsün biraz.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-11-23 11:42:39

Taner Hoca bu islerin seninle olmayacağı kesin.Yönetim de sana son bir sans daha verdi.Artik Kredin bitti,olumduz her hangi bir sonuçta kesin yolcusun.
Çünkü biz sana inanmiyoruz.

Avatar
ilker 2018-11-23 14:20:23

Hoca olarak kimseyi beğenmediniz ne arıyorsunuz ki. Osman hocayı beğenmediniz, Erhan Altın'ın beğenmediniz, Hüseyin Kalpar'ı beğenmediniz, Engin İpekoğlu'nu beğenmediniz onu beğenmediniz bunu beğenmediniz ondan sonra sıkışınca o hoca geri gelsin bu hoca geri gelsin dediniz. Kulüp bu kafa yüzünden bugün bu liglerde oynuyor anlık, günlük başarı hevesleri aynı kısa yoldan köşe dönme hesapları yapanların sonu gibi kulübü buralara kadar düşürdü. Taraftarın yapacağı tek şey var şu durumda takımın yok olmasının önüne geçip borçtan harçtan sefaletten bugün çok kısa bir sürede takımı toparlatan iyi kadroya sahip bu yönetime destek olmaktır. Böyle olursa hocanın da oyuncuların da işleri daha kolaylaşacaktır. Maça gel, store dan forma al, atkı al, kombine al imkanların dahilinde takımın bir parçası ol. Parça koparmaya çalışma.

Avatar
aykutsoner.55 2018-11-23 17:05:04

Valla önce maç kazan sonra oyuncu kazan.Oyuncu kazanamazsan o gider yenisi gelir ama başka SAMSUNSPOR yok