banner388

Süper Lig'i getiren o golün  RESMİNİ ÇİZDİLER 

Fanatik minik Samsunsporlular, Baran Bahadır ve Uygar Usta, Zeki Yavru'nun Pendikspor ağlarına gönderdiği muhteşem frikik golünün resmini çizdiler. Miniklerin kendisine hediye ettiği resmi büyük bir gururla alan tecrübeli oyuncu Zeki Yavru da hayranlarına forma jestinte bulundu. 

Süper Lig'i getiren o golün  RESMİNİ ÇİZDİLER 

Fanatik minik Samsunsporlular, Baran Bahadır ve Uygar Usta, Zeki Yavru'nun Pendikspor ağlarına gönderdiği muhteşem frikik golünün resmini çizdiler. Miniklerin kendisine hediye ettiği resmi büyük bir gururla alan tecrübeli oyuncu Zeki Yavru da hayranlarına forma jestinte bulundu. 

25 Nisan 2023 Salı 12:57
Süper Lig'i getiren o golün  RESMİNİ ÇİZDİLER 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un minik fanatikleri Baran Bahadır ve Uygar Usta, hayranı oldukları Zeki Yavru ile bir araya geldi. Pendikspor karşılaşmasında Zeki Yavru'nun muhteşem frikik golünün resmini çizen kırmızı beyazlı fanatikler, büyük buluşmada kaptana çizdikleri resmi hediye ettiler. Tecrübeli oyuncu da miniklerin bu jestine karşılık imzalı bir formasını hediye etti. Mutlulukları gözlerinden okunan Baran ve Uygar, daha sonra Zeki ağabeyleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Samsunhaber'in spor servisine ulaşan kafadarlar, Zeki Yavru ile buluşmalarını ayrıca kağıda döktüklerini ve bu yazdıklarını herkesin okumasını istediler. Bizlerde minik Samsunsporlular Baran ve Uygar'ın yazdıklarını sizlerle paylaşıyoruz; 

MERHABA BÜYÜK SAMSUNSPOR AİLEM

Biz minik taraftarlar Baran BAHADIR ve Uygar USTA olarak bir heyecanımızı sizinle paylaşmak istiyoruz

Bizler babalarımız ile birlikte Samsunsporumuzun maçlarına gidip çok keyifli zamanlar geçiriyorduk. İkinci evimiz olan stadımızda sürekli maçların bizim sahamızda oynanmasını istiyorduk her futbolcumuz çok güzel ama  ben (Baran) Fofana abinin hayranıydım Ben (Uygar) Zeki abinin hayranıydım maçlarda onların oynamasını çok istiyorduk. Babam her maçta 'şampiyonluk geliyor' diyordu.  Ama biz ne için şampiyon olacağımızı bilmiyorduk, sonradan anlaya başladık. Biz kuzenimle sevdiğimiz futbolcuları izliyorduk sürekli. Pendikspor maçına gittik kuzenim ile ellerimizi omuzlarımıza attık maçı izliyoruz, goller atıyoruz babalarımızın kucaklarında havalara atılıyoruz, bu çok hoşumuza gitmişti. Sürekli gol olsun istiyoruz ve benim için çok güzel beni çok mutlu eden o an gelmişti, Zeki abimin frikikten attığı o gol oldu ayaklarım titredi, babamın kollarında yeniden havalara uçtum çok mutlu oldum. Daha sonra Tuzlaspor maçına gittik çok güzel maçtı ıslıklar kulaklarımı acıttı çok bağırdık kuzenimle stat çok kalabalıktı. Yine Zeki abim frikikler atıyor kaleci kurtarıyordu ve o gün eve geldiğimizde babam ve eniştem ile resim yapmak bunu  Zeki abime hediye etmek istedim.  Eniştem ile iki günde hazırladığımız güzel bir resim ve onu çok sevdiğimi anlatan bir yazı ile stada tekrar gittik. Biz rakip takımın yedek kulübesinin arkasında oturuyorduk hazırlamış olduğumuz resmi kuzenim ile birlikte kaldırmaya çalıştık ama başaramadık babalarımızdan yardım istedik onlarım yardımı ile yaptığımız resmi Zeki abimin görmesini sağladık. Bizi görmüştü artık kalbimiz çok hızlı atıyordu. Babam sakin ol oğlum resmi hediye edicez diyordu. Ama yerimde duramıyordum Zeki abi her önümüze geldiğinde heyecanla resmi tekrar kaldırmak istiyordum ama başaramıyorduk. Neyse yenmiştik ve babam artık şampiyonuz diye bağırıyordu ve maç bitmişti. Zeki abi bize doğru geliyordu biz ise utanmıştık çok heyecanlanmıştık ağlamıştım bile Zeki abimle fotoğraf çektirmek istiyorduk. Babam kendisinden rica etti ve oda kabul etti. Yeşil sahada birlikte resim çekmek için yürüyorduk ama ayaklarımız titriyordu, onu yakından görmek bizi çok heyecanlandırmıştı; resmimizi hediye ettik ve başımızı okşadı ve bize o güzel Atatürklü armalı formasını hediye etti, biz iki kuzen için çok özel bir gündü inşallah kuzenime de Fofana’nın formasını alırız. Biz tüm takım ile fotoğrafımız olsun istiyoruz hepsini çok seviyoruz Yüksel abimiz ( BAŞKANIMIZ ) bizi çok mutlu etti bu güzel kulübü çok güzel yerlere getirdiğini söyledi babam. Hepinizi öpüyoruz. Biz çok büyük bir aileyiz. Minik taraftarlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
karadeniz_samsun 2023-04-25 14:11:05

helal olsun küçük ama büyük yürekliler.

Avatar
King 2023-04-25 14:21:01

Bunlar bu yaşta nasıl duygular gözlerimi yaşarttınız helal be

Avatar
Samsun55 2023-04-25 14:21:05

şampiyonluk hayırlı olsun
Gençlere de tebrikler gurur verici tablo

Avatar
Keremb 2023-04-25 14:25:02

Böyle istekli ve Samsunspor aşığı gençleri başkanımız İnşAllah futbolcu kardeşlerimizle buluşturur bu kadar emek harcamışlar ve Hak etmişler artık bütün top Yüksel başkanımız ve kulüp yetkilerinde

Avatar
GİZEM 2023-04-25 14:41:41

kırmızı beyaz çılgın taraftarlar geliyorrr..

Avatar
İlhan Aksoy 2023-04-25 17:10:49

İşte bu çoçuklar bu takımın geleceği
Süperliğin ilk maçında Seromoni çoçukları olsunlar ..

Avatar
Tuncay 2023-04-25 18:27:48

Süpersiniz

Avatar
Sinem 2023-04-25 18:46:35

Çok tatlısınız helal size