banner388

Suat Çakır'dan heyecanlandıracak transfer sözleri

Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, "Amacımız herkesin beğeneceği bir kadro oluşturmak. Onları heyecanlandıracak, takımımızı hedefe taşıyacak, Samsunspor formasını başarı ile taşıyacak isimleri kadromuza katacağımızdan şüpheleri olmasın" dedi.

Suat Çakır'dan heyecanlandıracak transfer sözleri

Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, "Amacımız herkesin beğeneceği bir kadro oluşturmak. Onları heyecanlandıracak, takımımızı hedefe taşıyacak, Samsunspor formasını başarı ile taşıyacak isimleri kadromuza katacağımızdan şüpheleri olmasın" dedi.

12 Haziran 2023 Pazartesi 11:54
Suat Çakır'dan heyecanlandıracak transfer sözleri

Samsunspor Haber - Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, gazeteci Davut Aktaş'a gündeme dair açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Suat Çakır, “Temasta olduğumuz ve görüştüğümüz isimler var. En kısa zamanda bazı isimlerle anlaşma sağlayacağımızı düşünüyorum. Başkanımız, scout ekibimiz, transfer komitemiz ve hocamız büyük bir özveri ile transfer çalışmalarını yürütüyoruz. Acele edip hata yapmak istemiyoruz. O nedenle dikkatli davranıyoruz” dedi. 

GELEN RESMİN BİR TEKLİF YOK

Geniş bir kadroları olduğunu ifade eden Çakır, “Geride bıraktığımız sezonun şampiyonuyuz. Elbette ki kadromuzdaki oyuncuları isteyen takımlar olacaktır. Basında bazı haberler çıkıyor ama şu an için kulübümüze oyuncularımızla alakalı gelen resmi bir teklif yok. Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu, takımda kalacak ya da gidecek isimlerle alakalı Başkanımız Yüksel Yıldırım’a bir rapor sundu. Bu isimlerle alakalı karar da önümüzdeki günlerde verilecektir” diye konuştu. 

SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDEYİZ

Yönetim olarak sürekli iletişim halinde olduklarını vurgulayan icra Kurulu Üyesi Suat Çakır, “Transfer çalışmaları ile alakalı olarak bir grup oluşturduk. Bu grup üzerinden her gün Başkanımız Yüksel Yıldırım ile yazılı olarak görüşüyoruz. Ayrıca iki günde bir de telefonla görüşüyoruz. Yani sürekli irtibat halindeyiz. Takımımıza en faydalı olabilecek isimleri kazandırabilmek için hep birlikte yoğun mesai harcıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını alacağımıza inanıyorum” dedi.

BİRAZ DAHA SABIRLI OLALIM

Taraftarlara da seslenen Suat Çakır, “Taraftarlarımız bizlere inansın, güvensin. Başkanımız, scout ekibimiz, transfer komitemiz ve hocamızla birlikte gerçekten çok çalışıyoruz. Amacımız herkesin beğeneceği bir kadro oluşturmak. Onları heyecanlandıracak, takımımızı hedefe taşıyacak, Samsunspor formasını başarı ile taşıyacak isimleri kadromuza katacağımızdan şüpheleri olmasın. Resmi transfer sezonu henüz başlamadı. Biraz daha sabır” diye konuştu.

YOĞUN MESAİ HARCIYORUZ

Kimsenin endişelenmemesi isteyen Kırmızı-Beyazlıların İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, “Transfer için önümüzde yeteri kadar zaman var. Başkanımız ile birlikte yönetim kurulu olarak Samsunspor’u hak ettiği yerlere taşıyabilmek için gerçekten çok yoğun mesai harcıyoruz. Herkes rahat olsun. İhtiyacımız olan isimleri kadromuza kazandıracağız. Kampa kadar ilgilendiğimiz isimlerin bazılarına imza attıracağız. Atatürklü armaya yakışan oyuncuları kadromuza katacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tarık 2023-06-12 15:21:29

diuf,gomis süper olur mesela

Avatar
ADİL SAKA 2023-06-12 17:45:28

Teknik Direktörlerin Menejerlerin,Scoutların en çok kazık attığı Kulüp malesef Samsunspor çok çok seçici dikat dikkat.

Avatar
Yusuf uzun 2023-06-12 18:59:43

Cöp oyuncu olmasın gemisi sorunlu

Avatar
Birol TUNA 2023-06-13 12:25:12

Komutan karakterli değil savaşçı asker karakterli, işine emek veren ve süper ligi kaldıracak güçte, başarıya aç uygun futbolcular bulunmalı.