banner388

Son raunt Ankara’da! Ayrılık imzaları bugün atılıyor 

Kırmızı beyazlı yönetim tarafından görevine son verilen İsmet Hoca’nın tazminatından doğan sorunlar bir süredir çözülemiyordu. Yaklaşık 10 gündür yapılan karşılıklı görüşmelerde artık sona gelindi.

Son raunt Ankara’da! Ayrılık imzaları bugün atılıyor 

Kırmızı beyazlı yönetim tarafından görevine son verilen İsmet Hoca’nın tazminatından doğan sorunlar bir süredir çözülemiyordu. Yaklaşık 10 gündür yapılan karşılıklı görüşmelerde artık sona gelindi.

07 Haziran 2019 Cuma 14:13
Son raunt Ankara’da! Ayrılık imzaları bugün atılıyor 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Genel Menajer Mustafa Aztopal, bugün Ankara’da teknik direktör İsmet Taşdemir ile son kez bir araya geliyor. Kırmızı beyazlı yönetim tarafından görevine son verilen İsmet Hoca’nın tazminatından doğan sorunlar bir süredir çözülemiyordu. Yaklaşık 10 gündür yapılan karşılıklı görüşmelerde artık sona gelindi. 

ANLAŞMA SAĞLANACAK 

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, teknik direktör İsmet Taşdemir ile yolların resmiyette ayrılması noktasında son adımı atacak. Bugün akşamüzeri başlaması beklenen Aztopal – Taşdemir görüşmesinin ardından iki tarafından büyük olasılıkla anlaşma sağlayarak yolların ayrılması bekleniyor. 

İMZALAR ATILACAK

Teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayıracak olan kırmızı beyazlı ekip, daha sonra yeni teknik direktörünü takımın başına getirmek için hamlesini yapacak. Büyük olasılıkla hafta başında Samsun’da olması beklenen yeni teknik adamın, kırmızı beyazlı ekiple resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Daha sonra ise transfer hazırlıkları için start verilecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil Saka 2019-06-07 16:14:32

İsmet Taşdemirin 2 Tirilyon Tazminatı varsa İsmail Uyanık hiç kusura bakmasın bu işi hiç bilmiyor.Futbol tarihinde 3.Ligde hiç bir başarısız Hocanın sözleşmesinde başarısızlık halinde böyle bir parayı alabilir maddesi yoktur.İsmail Uyanığı kimler nasıl ikna ediyor aklımız almıyor.

Avatar
Yolun açık olsun hocam. 2019-06-07 15:54:44

Takımı sen kurmadın hocam. Bu futbolcular seni sattı. Yönetim arkanda durmadı. Rizki veren Allahtır. Biz samsunspor yenince gülen hoca buluruz ama yenilince ağlayan hoca zor buluruz. Saygilar. Ahde vefa yok .

Avatar
Metin 2019-06-07 16:21:39

Samsunsporu yönetenler 1.Ligde ve bu Ligde malesef çok kötü yönetmişler.En büyük ihanet Erkut Tutu yapmıştır.Onu siyaset yönetiyordu birlikte Osman Özköylüyü gönderip Alpay Özalanı getirdiler o kadroda aynen Rusuzluk vardı bu Liginde kadrosu böyle idi eğer Osman Özköylü kovulmasa idi şimdi bunları değil başarıyı konuşuyorduk.İsmaiı Uyanık ve ekibide malesef başarısız oldu.

Avatar
Metin 2019-06-07 16:29:25

Takımda sezon boyu kadrolaşma ihanet varken bunu Yönetimde olupda görmezlikten gelenler sadece istifa edenler değil Danışmanlar,Menejerler kim varsa onlarıda gönderin.Vay be Celilin konuştukları çok şeyleri anlatıyor ama önlem alınmamış sonuç işte bu başarısızlık şu İsmet Taşdemire verilecek Tazminat tam bir beceriksizlik bu Tazminatı sadece İsmail Uyanık cebinden versin.

Avatar
Veysel Sarı 2019-06-07 18:19:54

Arkadaşlar Samsunsporu yıllarca yönetenler neden hep böyle kötü yönetiyor.Alınan oyuncularda alınan Hocalarda neden isabet olmuyor.İsmail Uyanık çok hızlı başladı ama oda başarıyı yakalayamadı oluk oluk kendi paralarını harcadılar.Üzülmemek elde değil.

Avatar
Ali 2019-06-07 19:26:12

Geçen sene Sacaut Ekibine bu sene aztopola bırakın transfer işlerini sonuç yine hüsran sonra bu adam yaptı transferi dersiniz yazıktır Arkadaşlar takım bu sene çıkmalı bu işler acemilere bırakılmaz Menejer lik yapan adama bırakılmaz komite kurun beraber karar verin şaibeli transferlere izin vermeyin takımı berbat etmeyin sonra bahane üretmeyin bu adamda boş taraftardan söylemesi

Avatar
Ali 2019-06-08 08:50:50

Kimse İsmet Tasdemir e verilecek yüksek tazminattan bahsetmiyor futbolculara verilecek boşa paradan bahsetmiyor İsmail uyanık sınıfta kalmıştır her yaptığı hata bencede yıldırım aldığı 80 bin tl maasdan keskin bu paraları bu acemice kasıtlı yapılan hataların sebebi
Baskan hala hata yapmaya devam ediyor bu senede başarı yok bu adamlar külübden temizlenmeyince şaibeli yönetim hala duruyor yiyeceklerini yiyemeden gitmezler sen uyu yıldırım abi

Avatar
bafra 2019-06-08 10:56:06

Allah aşkına hocaya o kadar para vereceğini 2 iyi oyuncu parası Verde şampiyon olsana amaçları ne anlamış değilim bana göre hoca tras vızır oyuncu kalite olacak aynı hataları yardır yapıyorlar kalite oyuncu alcan bir kere alcan süper lige kadar devam edicek boş işler bunlar hoca ve ekibine tonla para ver ortada bişey yok kim olsa kalite takımı yonetir