banner388

Son prova Çorumspor ile

Kırmızı beyazlılar, zorlu lig maratonu öncesi son hazırlık maçını İkinci Lig ekiplerinden Çorumspor FK ile oynayacak. 

Son prova Çorumspor ile

Kırmızı beyazlılar, zorlu lig maratonu öncesi son hazırlık maçını İkinci Lig ekiplerinden Çorumspor FK ile oynayacak. 

23 Temmuz 2022 Cumartesi 16:50
Son prova Çorumspor ile

Samsunspor Haber - Samsunspor, lig öncesi son hazırlık maçını İkinci Lig takımlarından Çorumspor FK ile oynayacak. Bolu Gerede'de hazırlık kampında son günlerini geçiren kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Bayram Bektaş, futbolcularının çalışma temposundan gayet memnun olduğunu söyledi. Son iki hazırlık maçında biraz daha ana kadroya yakın bir takımla sahada olduklarını ifade eden teknik direktör Bayram Bektaş şunları söyledi; 

SON RAKİP ÇORUMSPOR FK

"Sakatlığı bulunan oyuncularımız nedeniyle endişe duyuyoruz. Onlar takımdan biraz geride kaldı. İki gün sonra kampımız bitiyor. Bu süreçte 3 hazırlık maçı oynadık. İlk hazırlık maçında daha çok denemek, görmek istediğimiz oyuncular vardı. Son iki hazırlık maçımızda biraz daha ana kadromuz vardı. Kampın son günü bir hazırlık maçı daha oynayacağız. Samsun’a dönünce de Çorum FK ile bir maç yapacağız. O maça takımın neredeyse tamamıyla çıkıp, lig öncesi son provamızı yapmayı düşünüyoruz".

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.