banner388

Sol bek değişiyor... Melih'e 'hazır ol' emri 

Samsunspor'da sol bek değişiyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, milli aradan sonra deplasmanda oynanacak kritik Menemen maçına sol beke Olympique Lyon takımından transferi Melih Altıkulaç'ı hazırlayacak.

Sol bek değişiyor... Melih'e 'hazır ol' emri 

Samsunspor'da sol bek değişiyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, milli aradan sonra deplasmanda oynanacak kritik Menemen maçına sol beke Olympique Lyon takımından transferi Melih Altıkulaç'ı hazırlayacak.

06 Ekim 2021 Çarşamba 15:13
Sol bek değişiyor...  Melih'e 'hazır ol' emri 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, milli aradan sonra deplasmanda oynanacak kritik Menemen maçına sol beke Olympique Lyon takımından transferi Melih Altıkulaç'ı hazırlayacak. Sezon başından bu yana sol bekte Soner Gönül'e şans veren ancak bir türlü bekleneni veremeyen Soner'in yerine deneyimli teknik adam, İzmir deplasmanında sol bek mevkine gurbetçi futbolcu ile çıkmanın planlarını yapıyor. 

ÖZEL GÖRÜŞECEK

Ümraniyespor ile oynanan müsabaka öncesinde covıd19 testi pozitif çıkan sonrasında negatife dönen Melih her ihtimale karşı riske edilmeyerek maç kadrosuna alınmamıştı. Yarın başlayacak zorlu Menemenspor maçı hazırlıklarıyla beraber teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın gurbetçi futbolcuyla özel bir görüşme yapacağı ve kendisini zorlu maça en iyi şekilde hazırlamasını isteyeceği öğrenildi. Samsunspor'da sol bekin yanı sıra bazı mevkilerde de radikal değişikliklerin olabileceği konuşuluyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dd 2021-10-06 15:46:46

Ali kılıç oynamalı yeter gol atan yok dene hocam dene

Avatar
Ali55 2021-10-07 02:50:28

Melih altikulac suan bir soru isareti?! Ama sonerden kötü olmasi sanirim imkansiz. Sonere kesinlikle gecmis olsun Ama suan takimdan ayri kalmasi performansimiza cok Iyi gelecek.

Avatar
Adem Ak 2021-10-07 08:26:23

Aynen Ali kılıç deneyin artık

Avatar
Müslim akman 2021-10-07 18:08:47

Umarım milli arada TAKIM TAM olarak toparlanır sakatlarda takıma katılır hocam ali kılıcı oynat artık en AZINDAN bir dene hocam

Avatar
OZer 2021-10-08 09:15:30

Hoca lutfen altyapidan yildiz olan genclere sans firsat ver. Birak oynasinlar. Yeni gelen Ibrahim BAyi artik kadroya al. Adam girdi maci degistirdi 1-1 etti. Karamanda orta sahaya hareket verdi. Uzuldugum Tomane ve Hasan Kilic yazik bunlar olmasa kumeyi birak 4.lige duser bu takim.

Avatar
Samsunli Çılgin 2021-10-08 13:23:12

Tomane kulübeye Melunovic ilk 11'e gelmesi gerekiyor. Melunovici çok yakından analiz ettim bitirici arkaya kaçan deneyimli sırp forvet ligin 2. yarısında en az 15 gole direk katkı sağlar