banner388

Sarıyer mesaisi başladı 

Keçiörengücü beraberliği ile şampiyonluk yolunda büyük yara alan Yılport Samsunspor'da gözler Pazar günü oynanacak Sarıyer karşılaşmasına çevrildi. Dün akşam maçtan hemen sonrra şehire dönen kırmızı beyazlı ekip, bugün ilk antrenmanına çıktı. 

Sarıyer mesaisi başladı 

Keçiörengücü beraberliği ile şampiyonluk yolunda büyük yara alan Yılport Samsunspor'da gözler Pazar günü oynanacak Sarıyer karşılaşmasına çevrildi. Dün akşam maçtan hemen sonrra şehire dönen kırmızı beyazlı ekip, bugün ilk antrenmanına çıktı. 

04 Nisan 2019 Perşembe 14:49
Sarıyer mesaisi başladı 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup'ta Keçiörengücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor'da gözler Pazar günü sahasında oynanacak Sarıyer karşılaşmasına çevrildi. Ayağının tozuyla bugün başlayan antenmana sakatlıkları bulunan Okan Dernek, İlyas Kubilay ve Cenk Kaplan takımdan ayrı düz koşu yaparken; izinli Samet Asatekin ise çalışmaya katılmadı. 

MORALLER BOZUK 

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan yaklaşık 1,5 saat süren çalışma düz koşu ile başladı. Daha sonra koordinasyon idmanı yapan kırmızı beyazlı oyuncular, son olarak antrenmanı çift kale ile tamamladılar. Kırmızı beyazlı ekipte, Pazar günü oynanacak zorlu Sarıyer karşılaşması hazırlıkları yarın yapılacak çalışmayla devam edecek. Yılport Samsunspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, Keçiörengücü maçının havasından uzaklaşıp Sarıyer maçına konsantre olmaları gerektiğini söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-04-04 21:07:40

TEK BAŞINA İLYAS. HELAL SANA İLYAS. SEN SAMSUNSPOR TARİHİNE GEÇTİN.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-04-04 21:08:56

İSMETE RAĞMEN BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK.

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-04-05 03:25:58

Bu maçtan hiç bir beklenti olmaz çünkü bu takımdan artık umudumuz kalmadı sezon başından beri şampiyon olacağız ninnisiyle uyutulduk gerçeklerle yüzleşerek uyandığımızda keçinin artık büyük bir ihtimalle şampiyon olacağını gördük. Sezon başından beri bu takım iyi futbol oynamıyor koşmuyor gol atamıyor girdiği pozisyonları basit bir şekilde harcıyor diye dizlerimize vura vura anlatmaya çalıştıkca bize merak etmeyin sezon uzun bir maraton biz şampiyon olacağız masalı anlatıldı. Şampiyonluğa oynayan takımlar arasında en az gol atan takımın biz olduğunu görmek bizi kahrederken buna sebep olanlardan hiç kimsenin kulağı çekilmedi. Bugün kastamonu sporun oyuncuları basın toplantısı düzenleyerek kaç aydır para alamadıklarını ve şehrin buna bir çare bulması gerektiğini belirten basın açımlaması yaptılar. Peki bizim takımda parasını tıkır tıkır alan adına futbolcu denilenler acaba kastamonulu oyuncuların yarısı kadar yüreğiyle oynadılarmı kesinlikle hayır ama şunu bilsinlerki bu sene bu ligden çıkamasak ki öyle görünüyor yarısından fazlası defolup gidecekler ve buranın kıymetini ve değerini o zaman anlayacaklar. İsmete gelince bu adamın kafasında belirlediği bir oyuncu grubu var sadece onlarla oynamayı tercih ediyor diğerlerinin yüzüne bakmıyor böyle ayrımcılık yapan formayı hakedene değil kendi adamına veren hocaylada başarı gelmez onunlada yollar ayrılmalı tuzladan ayrılan ercüment hoca ile gelecek sezona başlanmalı. Allah aşkına ya bu sezon puan kaybettiğimiz maçları gözümüzün önüne getirdiğimizde şu an en az 12-15 puan farkla lider olmamız lazımken şu düştüğümüz duruma bakın yazık bu taraftara yazık yüksel bey ve ismail başkanın emeklerine. Son sözümde samet asatekine ilk yarıda takımın en büyük kozu olan bir oyuncunun sezonun ikinci devresinde tamamen bitmiş tükenmiş şekilde olması takıma hiç bir katkı verememesi inanılmaz performans düşüklüğü süre aldığı maçlarda yokları oynaması ve oyundan alınırken artistik tavırlar takınması affedilmez duruma geldi sezon sonuna kadar aynı çizgide olursa kesinlikle yollar ayrılmalı.