banner388

Samsunspor top başı yapıyor

Kırmızı beyazlı ekip üç günlük izinin ardından bugün Bandırmaspor maçı hazırlıkları için topbaşı yapıyor. 

Samsunspor top başı yapıyor

Kırmızı beyazlı ekip üç günlük izinin ardından bugün Bandırmaspor maçı hazırlıkları için topbaşı yapıyor. 

22 Eylül 2022 Perşembe 09:34
Samsunspor top başı yapıyor

Samsunspor Haber - Samsunspor'da üç günlük izinin ardından bugün Bandırmaspor maçı hazırlıkları için topbaşı yapıyor. Teknik direktör arayışları sürürken; takımı yine antrenör Emre Bayraktar çalıştıracak. Bu akşam saatlerinde Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya gelecek kırmızı beyazlı ekip, çalışmalarına başlayacak. Antrenman öncesinde futbolun başına getirilen Suat Çakır, oyuncularla tanışma toplantısı gerçekleştirecek ve kulüple ilgili son gelişmeleri takıma iletecek. 

SUAT ÇAKIR BAŞLIYOR 

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefleyen kırmızı beyazlı ekipte bir yandan da teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Yönetici Suat Çakır ve ekibinin bir kaç gündür yapmış olduğu çalışmaların karşılığını bu hafta sonuna kadar alması bekleniyor. Yeni teknik direktörün önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Samsunspor, bu arada en azından bir hazırlık maçı oynamayı da hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.