banner388

Samsunspor mutlu hikayeler  yazacak

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "İşin ucunda çok büyük hedefler varsa o hedefe ulaşmak zorundasınız. Ben söz veriyorum, her şey daha güzel olacak ve mutlu bir hikayeye imza atacağız" dedi.

Samsunspor mutlu hikayeler  yazacak

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "İşin ucunda çok büyük hedefler varsa o hedefe ulaşmak zorundasınız. Ben söz veriyorum, her şey daha güzel olacak ve mutlu bir hikayeye imza atacağız" dedi.

06 Aralık 2020 Pazar 14:32
Samsunspor mutlu hikayeler  yazacak

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Salı günü oynanacak Menemenspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Samsunspor Futbol Akademisi Batıpark Spor Kompleksi'nde idman öncesi konuşan Sağlam, camiaya önemli mesajlar verdi. Hedefler doğrultusunda ilerlediklerini vurgulayan Tecrübeli teknik adam, ''Öncelikle korona virüs ile boğuşan ve çeşitli sağlık problemleri yaşayan herkese acil şifalar diliyorum. Bu dönemi belki de yüzyılda bir başımıza gelen sıkıntılar ile geçiriyoruz. Biz ve başka takımlarda bu kovid-19 salgını ile mücadele etti ve etmeye de devam ediyor'' dedi. 

EŞİ BENZERİ YOK

Sağlam ayrıca, "Hep söylüyorum bizler Samsunspor olarak başımıza gelecek sorunları bir şekilde ortadan kaldırıp yolumuza devam etmeliyiz. İşin ucunda çok büyük hedefler var. Hedef ulaşmak zorundayız, hedef insanları bunu başarmalı. Batıpark Spor Tesisleri'nde günümüzü en iyi şekilde değerlendirmek için U19 takımımız ile bir hazırlık maçı yapacağız. Maalesef Balıkesirspor ile oynayacağımız maç rakipte görülen pandemi nedeniyle başka bir tarihe ertelendi. Burada mükemmel bir ortam var, Batıpark Tesisleri, belki de Türkiye'nin en modern tesislerinden biri olacak'' diye konuştu. 

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Bu güzel ortamda emeği geçen herkese teşekkür eden Sağlam, ''Öncelikle Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat'a çok teşekkür ediyoruz bu tesisler için. Onlara da en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz. Salı günü Menemenspor ile önemli bir maça çıkacağız. Bu maçı iyi geçmek istiyoruz. Olayı maç maç ele alıyoruz. Gelecek adına umutlandıracak yerde ilk devreyi tamamlamak istiyoruz. Her şey güzel gidiyor. Bize inanan güvenen insanlara teşekkür ediyoruz ve ben söz veriyorum her şey çok daha güzel olacak'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporErtuğrulsağlam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.