banner388

Samsunsporlu taraftardan futbolculara mesaj var 

Kırmızı beyazlı taraftarların sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumların ortak dili ise şu şekilde; "Takım olun. Olmayan fırsatlara sahipsiniz. Bindiğiniz otobüs, kaldığınız oteller daha neler neler. Kimse kendini dev aynasında görmesin."

Samsunsporlu taraftardan futbolculara mesaj var 

Kırmızı beyazlı taraftarların sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumların ortak dili ise şu şekilde; "Takım olun. Olmayan fırsatlara sahipsiniz. Bindiğiniz otobüs, kaldığınız oteller daha neler neler. Kimse kendini dev aynasında görmesin."

10 Ekim 2019 Perşembe 12:31
Samsunsporlu taraftardan futbolculara mesaj var 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Amed Sportif Faaliyetleri deplasmanında alınan beraberlik ile birlikte sergilenen kötü futbola büyük tepki gösterdiler. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getiren kırmızı beyazlı taraftarlar futbolcuların rakiplerinin olmayan fırsatlara sahip olduklarını ifade ederek, 'KİMSE KENDİNİ DEV AYNASINDA GÖRMESİN' diye takıma seslendiler. ^

KENDİNİZE GELİN 

Kırmızı beyazlı taraftarların sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumların ortak dili ise şu şekilde; "Takım olun. Olmayan fırsatlara sahipsiniz. Bindiğiniz otobüs, kaldığınız oteller daha neler neler. Kimse kendini dev aynasında görmesin. Bu lafımız oyunculara. Akıllı olun. Bireysel olarak kendinizi kanıtlama çabasına girmeyin. Kimse kahraman olmaya çalışmasın. Ben sen biz siz yok. Samsunspor var."

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 10.10.2019 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan... 2019-10-10 12:57:32

Bunlar geçmiş dönemleri özlemiş başkan.Bunlara para vermicen bak nasıl hizaya geliyorlar.Bunlar şımardılar...

Avatar
Canik 55 2019-10-10 13:17:22

Manisa maçında oynanan futbolu çok beğenmiş olmalı ki İrfan hoca aynı kadroyu sahaya sürmüş. Ben futbolculara fazla kızamıyorum çünkü, yaptıkları yanlışlar hoca tarafından ödüllendiriliyor. İlyas Kubilay Yavuz prens gibi oynasa da oynamasa da forma garanti o adam niye çalışsın veya kendini yorsun? Geçen sene İrfan 10 numaramız kadro dışı bırakıldı şimdi Bandırma'da çatır çatır top oynuyor. Bugün kadroda olan Onur bu ligin oyuncusu ama forma şansı bulamadı, Oğuz Gürbulak maestro görevi yapabilecek oyuncu yedek, Samet aynı şekilde, orta sahadan oyun kuramazsınız İlyas'a mahkum olur uzun top atarsın. Hocanın ikinci bir planı yok kadroyu takım yapabilecek alt yapısı var mı? Ben bilemiyorum. Yapılan yatırımlara ve harcanan emeklere yazık! Herkes kendine gelmeli, Hoca dahil...

Avatar
Kenan3455 2019-10-10 17:45:08

On maç üst üste kaybetmeden kazanmalısınız kendinizi affettirin.

Avatar
55 2019-10-10 15:06:02

Aynen kardeşim...

Avatar
Ercan 55 2019-10-10 15:17:42

Bu ruhsuz takımdan hiçbirşey olmaz geçen seneki gibi ruhsuzlar kaldıkları yerden devam ediyorlar. Ben SAMSUN SPOR lu bir taraftar olarak bu ruhsuzlarla bu iş olmaz bu sene diriliş senesi değil yine yerin dibine çöküş senesi şampiyon kim olur diyede düşünmeye gerek yok bu seneki şampiyonu herkes biliyor söylemeye dilim varmıyor. Yapcak birşey yok :( :( :(

Avatar
Adem 2019-10-10 15:29:20

Türkiye liginde süper lig,1.l,g bizim lig olsun çok takımda olmayan imkanlar var.Taraftar derseniz en az 15000 kişi önünde oynuyorsunuz artık şu formanın hakkını verin.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-10-10 20:45:45

GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR.

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-10-11 00:34:51

Tarsus ve Çorum bizimle aynı puanda fakat bizden fazla galibiyetleri var bir onların kadrolarına bakın birde bizimkine tek kelimeyle utanç verici tam bir rezalet.