banner388

Samsunspor ELİASSON için gün sayıyor

Samsunspor, Brezilya asıllı İsveçli kanat oyuncusu Eliasson transferinde sona yaklaştı. 

Samsunspor ELİASSON için gün sayıyor

Samsunspor, Brezilya asıllı İsveçli kanat oyuncusu Eliasson transferinde sona yaklaştı. 

01 Şubat 2024 Perşembe 21:00
Samsunspor ELİASSON için gün sayıyor

Samsunspor Haber - Transfer yasağı ertelenen Samsunspor, 3-4 takviye yapmayı planlıyor. Teknik direktör Markus Gisdol'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlılar, orta saha ve kanat için rotasını Yunanistan'a çevirdi. 

Kırmızı beyazlılar, AEK Atina'dan Brezilya asıllı İsveçli Eliasson'la anlaştı. 2027'ye kadar kontratı bulunan Eliasson için tüm şartlarını zorlayan Samsunspor'un birkaç gün içinde somut adımlar atacağı öğrenildi. 

LAURA DONDURULDU 

İsveç'te Falkenberg takımının alt yapısından yetişen Eliasson, bu sezon 31 maçta 3 gol ile 7 asist yaptı ve 10 gole katkı verdi. İsveç'in tüm alt ya kategorilerinde oynayan tecrübeli futbolcu, orta saha, sağ ve sol kanatta oynayabiliyor. Öte yandan 14 yabancı kontenjanı dolu olan Samsun ekibi yer açabilmek için Nanu'yu Portekiz ligine kiralık olarak verdi.

Son Güncelleme: 01.02.2024 23:36
Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslan aslan 2024-02-02 12:46:47

Demedi demeyin sol bek sol açık- sağ bek sağ açık- 6 ve 8 numara birde aboubacar lazım.

Avatar
Recep 3.Abdülhamit 2024-02-02 22:05:15

Aslan-aslan.. büyük futbol bilgini..wayy be.!! Biz dahasını sayarız. Peki nasıl alacan? Devre arası iyi futbolcusunu kimse vermiyor. Yada büyük paralar istiyor. Yabancı kontenjanın dolu.. nasıl olacak bu?