banner388

Samsunspor’da personel maaşları ödendi 

Yönetim kurulunun Ramazan Bayram öncesi çalışanlarına yaptığı maaş jesti herkesin yüzünü güldürdü. 

Samsunspor’da personel maaşları ödendi 

Yönetim kurulunun Ramazan Bayram öncesi çalışanlarına yaptığı maaş jesti herkesin yüzünü güldürdü. 

14 Haziran 2018 Perşembe 13:45
Samsunspor’da personel maaşları ödendi 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da personelin yüzü gülüyor. İsmail Uyanık’ın başkanlık görevine gelmesiyle beraber kulüp içinde her şey normale dönmeye başladı. Aylardır maaş almadan büyük bir özveriyle çalışan kulüp personeline maaşları ödendi. Ramazan Bayramı öncesinde kulüp çalışanlarına yapılan ödemeler herkesin yüzünü güldürdü. 

PERSONELDEN TEŞEKKÜR 

Samsunspor personeli, başta Kulüp Başkanı İsmail Uyanık olmak üzere kendilerini unutmayan tüm yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerini sundular. Samsunspor yönetimi ise özellikle maaş konusunda büyük sorun yaşayan personelinin bu konuda bir daha sorun yaşamaması noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını söylediler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-06-14 14:09:36

adam işte..

Avatar
ahmet 2018-06-14 20:37:06

helal olsun, calisanlari bayram oncesi sevindirmek cok iyi olmus.insAllah yeni yonetim boyle devam eder.bizde herzaman alkislariz.

Avatar
Samsun sevdalısı 2018-06-14 19:03:27

İçerde kalan maaşları kimse söylemiyo ev geçindirmek çok zor

Avatar
ozlem 2018-06-17 01:00:12

helal olsun sayın başkandan çalışanlar özveriyle sabırla işlerini aksatmadan yapıyorlar evlerine eli boş dönmek hoc hoş olmuyor inş sayın başkan bundan sonra personellerini madur bırakmaz yolu açık olsun inş.