banner388

Samsunspor’da neler oluyor?

Yılport Samsunspor’un, Keçiörengücü yenilgisi camiada büyük bir şok etkisi yarattı. Skordan çok sergilenen kötü futbol taraftarları, hafta sonu oynanacak kritik Sarıyer maçı öncesi son derece tedirgin ediyor.  

Samsunspor’da neler oluyor?

Yılport Samsunspor’un, Keçiörengücü yenilgisi camiada büyük bir şok etkisi yarattı. Skordan çok sergilenen kötü futbol taraftarları, hafta sonu oynanacak kritik Sarıyer maçı öncesi son derece tedirgin ediyor.  

12 Kasım 2018 Pazartesi 14:48
Samsunspor’da neler oluyor?

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Yılport Samsunspor’un, Keçiörengücü yenilgisi camiada büyük bir şok etkisi yarattı. Skordan çok sergilenen kötü futbol taraftarları, hafta sonu oynanacak kritik Sarıyer maçı öncesi son derece tedirgin ediyor.  

TAKIM GERİLEME DÖNEMİNE Mİ GİRİYOR

 
Ligde 12’nci hafta geride kalırken; Yılport Samsunspor, zirveden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı. Şu an itibariyle lider Sarıyer ile arasında 4 puan fark bulunan kırmızı beyazlı ekip, eğer hafta sonu deplasmanda rakibini mağlup edemez; sahadan mağlubiyetle ayrılırsa aradaki puan farkı bir anda 7’ye çıkmış olacak ki bu durum Yılport Samsunspor’un işini gelecek haftalar adına çok zorlaştıracak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-11-12 15:59:13

İsmail Uyanık acil önlemler almak zorunda.Böyle futbol nerede görülmüş?
Kaliteli futbolcu almak pek önemli değilmiş demek ki, önemli olan bu kadroyu oynatacak bir dirayetli hoca lazım. Daha fazla Kan kaybetmeden gereği yapılmalı. Bizleri bu kadar Uzmeye Taner Hocanın Hakkı yoktur.

Avatar
Hasan Mete 2018-11-12 18:36:28

Taner Taşkına bir önerim var. Samsun medyasında en az 15 köşe yazarının malubiyetle ilgili değerlendirmelerini okusun. Sonrada gereğini yapmalı yapmıyorsa Başkanımız soyadı Uyanık ama Hoca konusunda hiç Uyanık değil bizden daha kötü takımlar o takır takır futbolu oynuyor.Sarıyer-Sakarya-Kastomonu

Avatar
6255 2018-11-12 18:49:37

Kadro fena değil ama takım olamadık. Taner hoca ile bu işin sonu yok gibi. Uyanık Başkanımın devre arasına girerken alınan puan ve takımın sıralamadaki yerine göre hareket edeceğini düşünüyorum. Tecrübeli bu konularda.

Avatar
6255 2018-11-12 21:07:04

İddiası olan takımlarla olan maçlarda takım varlık gösteremiyor. Bu da hocanın sistem ve taktiksel olarak yetersiz olduğunu gösteriyor.

Avatar
harun 2018-11-13 09:11:19

topçulardan ziyade kazanma hırsı hocada olacak dünya yansa hocanın bir tutam otu yanmaz sanki hiç ruhu yok oyun anlayışını tartışmıyorum bile diyeceğim hoca değişikliği şart disiplinli agresif oyun planı olan bir hoca gerek vesselam genede samsun spora başarılar dilerim

Avatar
Kürşat 2018-11-12 15:15:46

Biz mi samsunspor ıçin çıtayı yüksek tuttuk be. Millet bu kadrodan birşey olmaz derken biz inandık. Şimdi üzülüyoruz.

Avatar
Adil Saka 2018-11-12 17:51:21

Bu Hoca Sancaktepe maçı sonrası gönderilmeli idi Samsundaki tüm köşe yazarlarını okudum birde başkanımız İsmail Uyanık okusa verilen paralara çok ama çok yazık.Alanının en iyisi diye alınan oyuncular Samsuna gelince parayı alıyor ama sahada karşılığını veremiyorlar.Tüm bu başarısızlığın tek sorumlusu Taner Hocadır. Adam bazı oyunculara takmış Oğuzu ve Erkamı Köşe yuazarları olmasa oynatmayacaktı şimdi Muhammet Enese takmış

Avatar
Adil Saka 2018-11-12 18:20:31

Bu Kulupte Futboldan gelen Samsunun öz evlatalrı, Cenk,Celil, Ercan,Adnan bu kulupte ne iş yapıyor. Onların Taner Hocanın takıma ne verip veremediğini göremiyormu? yahu bu nasıl futbol haftalardır Gol atmakta zorlanıyoruz.Bunu Samsun medyasındaki tüm köşe yazarları görüp yorumlarını yazabiliyor ama Taner hoca Yönetimi ve Taraftarları utanmadan kandırıyor.Bu kadronun maliyeti çok yüksek ama ortdada futbol yok uyanın beyler.