banner388

Samsunspor’da ilk loca gazetecilerin

Samsunspor’un kombine ve loca fiyatlarını açıklamasının ardından ilk müşterisi Samsun Gazeteciler Cemiyeti oldu. Cemiyet yönetimi, 2 numaralı locayı düzenlenen protokolle kiralayarak teslim aldı.

Samsunspor’da ilk loca gazetecilerin

Samsunspor’un kombine ve loca fiyatlarını açıklamasının ardından ilk müşterisi Samsun Gazeteciler Cemiyeti oldu. Cemiyet yönetimi, 2 numaralı locayı düzenlenen protokolle kiralayarak teslim aldı.

27 Temmuz 2022 Çarşamba 17:18

Yılport Samsunspor A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı arasında imzalanan protokolle gazeteciler 2 numaralı locayı kiraladı. Samsun’da ilk kez bir sivil toplum kuruluşu loca satın alarak Samsunspor Kulübüne destek vermiş oldu. 

İLK MÜŞTERİSİ CEMİYET OLDU

Samsunspor Nuri Asan tesislerinde düzenlenen törene Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, Samsunspor A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, cemiyetin yönetim kurulu üyeleri, spor yazarları ve gazeteciler katıldı. Samsunspor yönetimi, bu yılki loca fiyatlarını pozisyonlarına göre 80 bin ile 500 bin TL arasında açıklamıştı. Gazeteciler Cemiyeti ilk müşterileri oldu. 

HERKESE ÖRNEK OLMASINI DİLEDİ

Protokolün imzalanmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Samsunspor A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, "Samsun Gazeteciler Cemiyeti’nin böyle bir başlangıç yapması hepimiz için iyi bir moral oldu. Bu örnek davranış için cemiyet başkanını, yönetimini ve tüm üyelerini tebrik ediyorum. Dilerim bu davranış tüm diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olur. Süper lig ipini hep birlikte göğüslemiş oluruz” dedi

“ÖNEMLİ OLAN AİDİYET DUYGUSU”

Loca fiyatlarının emsallerine göre oldukça uygun olduğunu belirten Samsunspor A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, “Localarımızı satışa sunduk. Başkanımızın onayladığı fiyatlar üstünde öncelikle geçmiş yıllarda aynı locaları kullanmış loca sahiplerinden kiralama işlemlerine başladık. Bu heyecan sürdüğü müddetçe tüm localarımız dolar. Ancak bu gelirlerin toplamı bu sezon başkanımız Yüksel Yıldırım’ın yaptığı fedakarlığın çok küçük bir kısmını ancak karşılıyor. Ama önemli olana birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, aidiyet duygusunu güçlendirmektir” diye konuştu. 

“SAMSUN’UN BUNA İHTİYACI VAR”

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı da cemiyet üyelerine ilk kez böyle bir hizmet verdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek “Samsunsporun başarısı tüm kentin başarısıdır. Samsunspor Süper Lige çıktığında aslında bizler, Samsun’da yaşayanlar, Samsunlular, hep birlikte süper lige çıkmış olacağız. Benim başkanı olduğum Samsun Gazeteciler Cemiyeti de Süper Lige çıkmış olacak. Bu kentin ekonomisi, turizmi, sanatı, sporu, işçisi, öğrencisi, memuru, esnafı da bir üst lige çıkacak. Bu kentin de buna ihtiyacı var” dedi.

Son Güncelleme: 27.07.2022 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.