banner388

Samsunspor’da hakeme tepki

Boluspor ile 0-0 berabere kalan Samsunspor’da Teknik Direktör Besim Durmuş, “Hakem, bugün 3 puanımızı çalmıştır” dedi.

Samsunspor’da hakeme tepki

Boluspor ile 0-0 berabere kalan Samsunspor’da Teknik Direktör Besim Durmuş, “Hakem, bugün 3 puanımızı çalmıştır” dedi.

18 Mart 2018 Pazar 19:43
Samsunspor’da hakeme tepki

Samsunspor Haber - Boluspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, hakeme ateş püskürdü.

Karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen’e ateş püsküren Besim Durmuş, “Keşke kazanabilseydik. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Biz büyük bir camiayız. Yaşam mücadelesi veriyoruz. Bütün camia, bu vücut dilini ortaya koydular. Bu camiaya herkesin saygı duyması lazım. Bu işler bu kadar kolay değil. Bu çocukların emeğini, bu şehrin hayallerini kimse çok çabuk çalamaz. Bu zamana kadar hakemlerle ilgili hiçbir şey ortaya koymadım. Hiçbir zaman geçmişi kontrol altına almaya çalışmadım.

"Biz var olmaya çalışan büyük bir camiayız"

Bugün sahada bizim emeğimizin karşılığını alan bir hakem vardı. Bu bir mazeret değil, gerçektir. Hakemlerin başka takımlara karşı verdiği kararları da görüyoruz. Biz var olmaya çalışan büyük bir camiayız. Bu tavrı ortaya koymaya çalışan oyuncularımızın ve camianın emeği çalınmıştır. Çok üzgünüm. Bu enerjiyi ortaya koyduğumuz sürece kimse bileğimizi bükemeyecek. Bize herkesin saygı duyması lazım, özellikle de hakemlerin dikkat etmesi lazım. Bugün hakem 3 puanımızı çalmıştır” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taraftar 2018-03-19 09:04:57

Hadi bu hafta hakem çaldı puanları geçen hafta neoldu küme düşmüş takıma yenildik bahane uretmeyin çözüm uretin

Avatar
smsn 2018-03-19 10:18:16

sen gaziantepte. düşürdün takımı...besim.. senin gelmen tamamen yanlıştı bu kulübe