banner388

Samsunspor yönetiminden flaş açıklama!

Samsunspor Başkan Vekili Rüştü Araboğlu camiayı sağduyuya davet ederken, yönetim olarak son 5 maçlık periyotta teknik direktör değiştirme düşüncelerinin olmadığını sözlerine ekledi

Samsunspor yönetiminden flaş açıklama!

Samsunspor Başkan Vekili Rüştü Araboğlu camiayı sağduyuya davet ederken, yönetim olarak son 5 maçlık periyotta teknik direktör değiştirme düşüncelerinin olmadığını sözlerine ekledi

24 Nisan 2017 Pazartesi 14:39
Samsunspor yönetiminden flaş açıklama!

Samsunspor Haber -  Başkan Vekili Rüştü Araboğlu, camiayı sağduyuya davet etti. Çok zorlu bir süreç yaşadıklarının altını çizen Araboğlu, Teknik Direktör Osman Özköylü ile beraberindeki oyuncu grubunun son 5 maçta alacakları başarılı sonuçlarla Samsunspor’u ligde çok iyi bir yerlere getireceklerine inandığını söyledi. Araboğlu, Osman hocanın bırakma kararı ve gelecek haftalarla ilgili olarak bakın neler söyledi;

KARARINI DUYUNCA ÜZÜLDÜK

Yönetim olarak Osman Hocamızla 2,5 yıllık olan mukavele sürecimizi doldurmak isterdik. Hatta geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili olarak tek gündem maddeli bir basın açıklamamız da olmuştu. Elazığspor karşılaşması sonrasında kendisine yapılan küfürlü protesto sonrasında sezon sonunda takımdan ayrılacağını beyan etti.

AÇIKLAMASI BİZLERİ DE ÜZDÜ

Bizlerde görsel ve yazılı basından takip ettik. Osman Özköylü’nün bırakma kararına saygımız sonsuz. Elbette insanlar kendi kararlarını kendileri verirler. Bizler ve teknik adamlar gelip geçeriz. Burada önemli olan Samsunspor’dur. Marka hep baki kalır. Bu noktada herkesten sağduyulu olmalarını istiyoruz.

KÜFÜR VE ŞİDDETE KARŞIYIZ

Önümüzdeki 5 maçı en iyi şekilde tamamlayıp, sezonu bitirebildiğimiz en iyi yerde tamamlamak en büyük hayalimiz. Bunun için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarlarımızın son iki maçla alakalı üzüntülerine anlıyoruz. Ancak hiçbir küfürlü ve şiddete dayalı protestoyu tasvip etmiyoruz.

OSMAN HOCAMIZ BAŞARILIDIR

Herkes eleştirisini elbette yapacak. Bu taraftarlarımızın en doğal hakkıdır. Osman Hocamızı sevmeye de bilirsiniz. Ama Samsunspor’da şu anda başarılı bir çizgisi olan ligde kalma adına özellikle ikinci devreyle birlikte başlayan bir yükseliş durumu söz konusu. Son iki maçta kaybettiğimiz puanları talefi edebilecek kalitede bir takıma sahibiz.

BİLİNÇLİ BİR TARAFTARA SAHİBİZ

Samsunspor taraftarıyla bütünleştiği zaman neler başarabildiğini herkes biliyor. Manisaspor ve Elazığspor karşılaşmalarını unutalım. Ve yeniden Samsunspor’un takım ve camia olarak ne kadar güçlü olduğunu Ümraniyespor karşılaşmasıyla başlayacak zorlu 5 maçlık seride herkese bir kez daha gösterelim. Bunu başarabiliriz.”

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 25.04.2017 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YÜCEL ulusoy 2017-04-24 21:24:36

Olaylar bu hale gelene dek hata siz yönetimindir şu bilinmelidirki hocamız gerçekten başarılı olmuştur bunda yönetimin katkısı elbette var ama kulübü yönetenler seçimle gelen sizlersiniz yonetmesinide sizler bilirsiniz ama taraftarın duracağı yeri sizler belirlemelisiniz hocamızla sene yere devam edilmesi gerekmektedir saygılarımla

Avatar
Samsunlu 2017-04-24 21:47:00

Cüneyt
Osman hoca ya söyle...

Ümraniye maçı kader maçı...

Antrenman Çalışmalarında özelikle
Üzerinde durulması gereken....

Orta sahada top bizde kalmalı,
Paslaşma sayısı yükselmeli,
Ceza sahasında verkaça girilmeli,
Kanatlardan sıfırdan orta yapılmalı,
Ceza alanına dripling yapılmalı,

Gökay - Erkam- Vedat-
Kone -Lumu- Hasan
orta sahadan ileriye doğru daha çok pas yapmalı, daha çok yakın oynamalı ve yardımlaşmalı...

Tom Muyters

Fatih - Halil ibrhm - Ndaye - Abdülkerim

Erkam - Lumu - Hasan - Vedat

Gökay - Kone

Bu hafta
Göksu - Murat- Mustafa-Zola yedek çıksın !

Ercan_Kenan cezalı...
Birde seyircinin istedigi olsun...