banner388

Samsunspor'un zorlu 5 haftası 

Kırmızı beyazlılar, Menemenspor maçıyla başlayacak zorlu fikstürde birbirinden güçlü rakiplerle oynayacak. Samsunspor bu periyotta 3'ü ilk 6'nın içinde şampiyonluk kovalayan rakiplerle oynayacak. 

Samsunspor'un zorlu 5 haftası 

Kırmızı beyazlılar, Menemenspor maçıyla başlayacak zorlu fikstürde birbirinden güçlü rakiplerle oynayacak. Samsunspor bu periyotta 3'ü ilk 6'nın içinde şampiyonluk kovalayan rakiplerle oynayacak. 

11 Ekim 2021 Pazartesi 10:53
Samsunspor'un zorlu 5 haftası 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, zirve yarışında çok kritik haftalara giriyor. Cumartesi günü İzmir deplasmanında Menemenspor'a konuk olacak kırmızı beyazlı ekibi, sonrasında yine birbirinden güçlü ve iddialı rakipler bekliyor. Samsunspor onca sakat oyuncusuna rağmen bu zorlu virajdan en hasarla ayrılmayı planlarken; zorlu 5 haftalık periyotta oynayacağı rakiplerin 3'ü ilk 6'nın içinde şampiyonluk kovalayan rakipler oluşu ise dikkat çekiyor. 

ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR 

Deplasmandaki Menemenspor mücadelesinin ardından Samsunspor sırasıyla; Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile kendi sahasında, sonrasında da bir diğer şampiyonluk adanı Bandırmaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Bu zorlu deplasmanın ardından sahasında ligde çıkış arayan Manisaspor’u konuk edecek Yılport Samsunspor, daha sonra ise yine zirveyi kovalayan Eyüpspor’a konuk olacak. 

LİGDEKİ HEDEFİNİ BELİRLEYECEK

Kırmızı beyazlı ekibin, bu süreçte toplayacağı puanlar ligdeki hedefi açısından büyük önem arzediyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise bu konuda şunları söyledi; "Lig yavaş yavaş oturdu. Milli takım arasından sonrada herkesin sakatları iyileşmiş ve oyun düzenleri ortaya çıkmış olacak. Biz kendi oyun düzenimiz; oyun şeklimiz ile alakalı çalışmaya devam ediyoruz. Hücum ve hücumsal varyasyonları çok iyi ama bunu bitirici hale getirmek gerekiyor. 

EKSİKLERİMİZİ BİLİYORUZ 

Çünkü bitiricilik anlamında biraz problemimiz var. Özellikle geçişlerde ve geri dönüşlerde sıkıntılarımız var. Bunları iyileştirmek için çalışıyoruz. Menemenspor ile başlayan 5 haftalık seride üstümüzdeki rakiplerimizle oynayacağız. Bizim için bu da çok büyük gösterge olacak. Biz oyun sistemimize ve oyunumuza bakıyoruz. Hak ettiğimiz ama alamadığımız puanlar var. Çok iyi maçlardan puan alamadık. Yeni bir takımız, çünkü 22 tane oyuncumuz takıma bu yıl katıldı. 

NELER OLACAK GÖRECEĞİZ

Sistemimiz de hücuma dayalı bir sistem. Bundan dolayı oyuncuların adaptasyonları da zor oluyor. Şu anda bu adaptasyon sürecini geçtik. Hepsi artık ne yapmak istediğimizi ve ne istediğimizi biliyorlar, bunu geliştirmek için çalışmalara daha sıkı bir şekilde devam edeceğiz. Bunları iyi yaptıkça ve bunu sonuca yansıttıkça da neler yapacağımızı hep beraber göreceğiz”.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunspor Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2021-10-11 23:00:13

Samsun spor için zor maç olamaz.BU Atatürk Armali Takim her Takımın korkulu rüyasıdır.

Avatar
EREN 2021-10-11 13:56:19

kolay haftaları böyle geçtiysek zor haftalarda küme hattına inmemeye mi oynayacağız