banner388

Samsunspor'un Yarın Maçı Var

Samsunspor yarın Rizespor ile oynayacağı hazırlık maçı için Rize'ye gitti.

Samsunspor'un Yarın Maçı Var

Samsunspor yarın Rizespor ile oynayacağı hazırlık maçı için Rize'ye gitti.

10 Ağustos 2016 Çarşamba 14:46
Samsunspor'un Yarın Maçı Var

Samsunpor, yarın saat 17.00’de Yeni Rize Şehir Stadyumunda Rizespor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Futbolcular kulübün otobüsüyle maçın oynanacağı Rize'ye doğru yola çıktı. 


Samsunspor'un genç orta saha oyuncusu Burhan Arman, “Kampımız yoğun ve güzeldi, birkaç sakatlık oldu ama yine de sıkıntılı geçmedi. Kampta aldıklarımızla bu seneyi güzel geçirmek istiyoruz.” dedi.

 Alperen Pak ise, “Transfer yasağından dolayı bir nevi yük bizim üstümüze bindi. Kamp süresince elimizden geldiğince çalışmalarımızı yaptık. İnşallah bu sene ümitleri boşa çıkarmayıp, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Böylelikle Allah’ta bizi en iyi yerlere getirir” dedi.

Teknik Direktör Engin Korıkır, kamp ve hazırlıklar hakkında şunları söyledi.

“Kamp hem fiziksel hem de moral ve motivasyon açısından iyi geçti.Oyuncularım antrenmanlara güzel cevaplar veriyor. Ligin başlamasına kısa bir süre kala yapacağımız bu hazırlık maçları, bizim fiziksel açıdan hangi durumda olduğumuzu gösterecektir. Bu maçlarda skorla işimiz yok, önemli olan nokta, kampın bize ne verdiğini, futbolcuların da ne aldığını görebilmektir. Sakatlık ve bir bela olmadan lige başlamak istiyoruz."
Mustafa Sevgi, sakatlığından dolayı tesislerde kaldı.

Son Güncelleme: 10.08.2016 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.