banner388

Samsunspor'un sana ihtiyacı var

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Samsunsporluyum diyen herkesin Pazar günü 19 Mayıs Stadı’nda olması gerektiğini ifade ettiler.

Samsunspor'un sana ihtiyacı var

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Samsunsporluyum diyen herkesin Pazar günü 19 Mayıs Stadı’nda olması gerektiğini ifade ettiler.

16 Mart 2018 Cuma 13:07
Samsunspor'un sana ihtiyacı var

Samsunspor Haber – Samsunsporlu taraftarlara Pazar günü oynanacak Boluspor karşılaşmasında büyük görev düşüyor. Sosyal medya üzerinden haberleşen kırmızı beyazlı taraftarlar, Pazar günü stadın büyük bölümünü doldurabilmek için organizasyonlar düzenliyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Samsunsporluyum diyen herkesin Pazar günü 19 Mayıs Stadı’nda olması gerektiğini ifade ettiler. 


HAYDİ MAÇA 


Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır da, “Pazar günü ligde kader maçlarımızdan bir tanesini daha oynayacağız. Bu zorlu günümüzde her zaman olduğu gibi taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımızla güç birliği yaptığımızda başarılı sonuçlar aldığımızı bundan önceki dönemlerde gördük. Hep beraber el ele vererek Samsunspor’u ligde çok iyi yerlere getirmek istiyoruz. Bunu başarabilecek potansiyele sahibiz” dedi. 


Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-03-16 13:43:13

Şerefiyle yüreğiyle oynayacaksa bu takım taraftar gelsin. Milleti boşyere sürüklemesinler. Takım söz versin en iyisi...

Avatar
Hüsran hüsran 2018-03-16 16:13:15

Taraftar yıllardır her yerini yırtıyor hiçbir maçta takımını yalnız bırakmadı ama oyuncularda o kalite yok maalesef yine hüsran yine hüsran çünkü adamların çok ta bir yerlerine menejer topçusu seneye para nerden gelirse oraya atarım kapağı kafasında profesyonellik sıfır.

Avatar
smsn 2018-03-17 09:33:54

taraftar her zaman bu takımın destekçisidir.. ama yanlış yönetimler yanlış teknik drektörler takıma hiç bir katkı vermemiştir...