banner388

Samsunspor'un deplasman korkusu yok 

Şu ana kadar geçen 15 haftalık periyotta deplasmanda oynadığı 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen kırmızı beyazlılar, bu süreci 5 galibiyet, 3’te beraberlikle tamamladı.

Samsunspor'un deplasman korkusu yok 

Şu ana kadar geçen 15 haftalık periyotta deplasmanda oynadığı 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen kırmızı beyazlılar, bu süreci 5 galibiyet, 3’te beraberlikle tamamladı.

04 Aralık 2018 Salı 12:01
Samsunspor'un deplasman korkusu yok 

Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Yılport Samsunspor, bu sezon iç sahaya oranla deplasmanda daha başarılı bir grafik sergiliyor. Şu ana kadar geçen 15 haftalık periyotta deplasmanda oynadığı 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen kırmızı beyazlılar, bu süreci 5 galibiyet, 3’te beraberlikle tamamladı. 

DIŞARDA HİÇ KAYBETMEDİK

Bu sezon deplasmanda bileği bükülmeyen kırmızı beyazlılar, 8 maçta 18 puan topladı. Buna karşılık iç sahada ya kazanan ya da yenilen kırmızı beyazlılar, bugüne kadar 7 maça çıktı. Yılport Samsunspor, bu zorlu maç programında 5 galibiyet, 2 yenilgi elde ederken; taraftarı önünde berabera kalmadı. Kırmızı beyazlılar, devreyi Manisaspor ile içerde; Sakaryaspor ile deplasmanda oynayarak tamamlayacak. 

GÖZÜ ZİRVEDE 

Yılport Samsunspor, son iki maç öncesinde şu anda 33 puanla 3’ncü sırada yer alıyor. Sakaryaspor’un 2, Sarıyer’in ise 1 puan gerisinde olan kırmızı beyazlı ekip, bu iki müsabakadan 6 puan çıkartarak, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Kırmızı beyazlı taraftarlar, takımlarına güvendiklerini ve devreyi lider tamamlayacaklarına inandıklarını belirttiler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete 2018-12-04 19:35:20

Lider Sakaryaspora yenilirsek şampiyonlukta riske girer.cünkü Sakaryaspor çok etkili oynuyor.sakarya yerelde yazıyordu 11 karşılaşmadan 10 galibiyet 1 beraberlik.dünyada mençistirla birlıkte yarışıyorlar bu istatistik ile.onlarda deplasmanda hiç yenilmemiş.şampiyonluk bu iki takımdan birine gidecek.sakaryada beraberlik çok iyi bir sonuç olur.orada 30 bin taraftar önünde bu sezonun en zor karsilaşmasına çıkacağız.şimdiden heyecan bastı.

Avatar
BAFRALI 2018-12-04 16:30:16

bizim takımımız da anormal. iç sahada bedavadan 2 mac kaybedıp dıs sahada hıc kaybetmemek enteresan