banner388

Samsunspor'un büyüklüğü tartışılmaz 

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, çok büyük sıkıntılar yaşadıktan sonra geldikleri noktanın büyük bir başarı olduğunu söyledi.

Samsunspor'un büyüklüğü tartışılmaz 

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, çok büyük sıkıntılar yaşadıktan sonra geldikleri noktanın büyük bir başarı olduğunu söyledi.

09 Mart 2018 Cuma 12:48
Samsunspor'un büyüklüğü tartışılmaz 

Samsunspor Haber - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren bu kadar büyük sıkıntılardan sonra dimdik ayağa kalkacak gücün her kulüpte olmadığını belirterek, “Samsunspor en kötü gününde bile büyüklüğünü ortaya koyacak kadar güçlü bir camiadır. Bunu da göstermiştir. Çok büyük sıkıntılar yaşadıktan sonra geldikleri noktanın büyük bir başarı olduğunu söyleyen Zeren, “Devre arasında kamp yapamadık. Oyuncularımız gitti. Ekonomik kriz yaşadık. Ama bu camia o kadar güçlü ki tüm bunların altından kalkmasını bildi" diye konuştu.

 
VALİ OSMAN KAYMAK BÜYÜK BİR ŞANS

Yaşadıkları büyük sıkıntıları birlik ve beraberlik sayesinde atlattıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Bu nedenle bizim kalan maçlarda daha çok kenetlenip hak ettiğimiz yere gelmeliyiz. Bu noktada Samsun şehri Vali Osman Kaymak’a çok şey borçludur. Valimiz Osman Kaymak o sıkıntılı dönemde adeta kulüp başkanı gibi gece gündüz mesaisini bu kulübe harcadı. Her şey bitti denildiği zamanda ortaya çıktı" dedi. 

GAZİANTEPSPOR'U HAFİFE ALMIYORUZ


Öte yandan Pazar günü deplasmanda oynayacakları kritik Gaziantepspor maçına da değinen Sportif Direktör Zeren, "Her zaman söylüyoruz; bu ligde her takım her takımı yenebilecek güçte. Bu nedenle hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz. Gaziantepspor karşılaşması da böyle bir maç. İyi konsantre olduk. Rakibimizi asla hafife almıyoruz. Çıkıp son dakikaya kadar çok koşup mücadele edip sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.