banner388

Samsunspor'un 11’inde 5 yerli görev yaptı!

Yılport Samsunspor Süper Ligin ilk haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Yeni transferler görücüye çıktı.

Samsunspor'un 11’inde 5 yerli görev yaptı!

Yılport Samsunspor Süper Ligin ilk haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Yeni transferler görücüye çıktı.

13 Ağustos 2023 Pazar 22:03
Samsunspor'un  11’inde 5 yerli  görev yaptı!

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, Süper Lig’deki ilk maçına 5 yerli futbolcuyla çıkıyor. Kaleyi Galatasaray’dan transfer edilen Okan Kocuk korurken, savunmada Zeki Yavru ve Alim Öztürk oynuyor. Orta sahada ise Galatasaray’dan gelen Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı görev yapıyor.

8 Yeni Transfer Maça İlk 11’de Başlıyor

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ilk 11’de 8 yeni transfere yer verdi. Kalede Okan Kocuk, savunmada Rick Van Drongelen, Kingsley Schindler, Mark Bola, orta alanda Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Olivier Ntcham mücadele ediyor. Forvet hattı ise Marius Moundilmadji’ye emanet.

NANU KADRODA YOK 

Samsunspor’un Portekiz’den transfer ettiği Nanu, 21 kişilik maç kadrosunda yer almıyor. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun performansından memnun olmadığı yönünde iddiaların gündeme geldiği Nanu’nun neden kadroya alınmadığı merak konusu oldu.  Samsunspor’da diğer yeni transfer Lubomir Satka ise maça yedek kulübesinde başlıyor.

EROĞLU'NUN İLK HEYECANI

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu bugün ayrı bir heyecan yaşıyor. Uzun yıllar Altınordu’da görev yapan geçen sezon Bayram Bektaş’ın yerine Samsunspor’un başına geçen ve TFF 1.Lig şampiyonluğu yaşayan Eroğlu, teknik direktör olarak ilk defa Süper Lig’de görev yapıyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunsporSpor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul 2023-08-14 00:21:40

Takım eksik, başarılı transfer şart.
Eğer transfer yapılmayacak ise, geçen seneki kadroyu bozmayın.