banner388

Samsunspor'u tercih sebebini açıkladı!

Yılport Samsunspor'un, Swansea City'den transfer ettiği ve dün akşam İstanbul'da 3 yıllık sözleşme imzaladığı Olivier Ntcham bugün Samsun'a geldi.

Samsunspor'u tercih sebebini açıkladı!

Yılport Samsunspor'un, Swansea City'den transfer ettiği ve dün akşam İstanbul'da 3 yıllık sözleşme imzaladığı Olivier Ntcham bugün Samsun'a geldi.

08 Ağustos 2023 Salı 21:53
Samsunspor'u  tercih sebebini açıkladı!

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, Swansea City'den orta saha oyuncusu Olivier Ntcham'ı kadrosuna kattı. Ntcham Kırmızı-Beyazlı renklere üç yıllık sözleşme imzalayarak bağlandı. Transferin resmi imza töreni ise dün akşam İstanbul'da gerçekleştirildi. Başkan Yüksel Yıldırım'ın ofisinde yapılan imza törenine katılan Ntcham, yeni kulübünde başarılı bir performans sergilemek için heyecanla beklediğini ifade etti.

“BENNASSER İLE KONUŞTUM”

Bugün Samsun'a gelen ve Çarşamba Havalimanı'nda gazetecilerin karşısına çıkan Olivier Ntcham, burada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen Ntcham, Yılport Samsunspor hakkında takım arkadaşı Youssef Bennasser'den bilgi aldığını dile getirdi. "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok büyük bir kulübe geldim" ifadeleriyle duygularını aktardı.

TARAFTARI ÇOK MERAK EDİYOR

Samsunspor taraftarlarıyla buluşmayı sabırsızlıkla beklediğini vurgulayan Ntcham, "Amacım burada takımıma katkı sağlamak. İnşallah bunu başaracağım. Şu an öncelikle yeni evimde yerleşmeli ve dinlenmeliyim. Sonrasında sahada en iyi performansı sergilemek için çalışacağım" şeklinde konuştu.

GELECEĞE DAİR HEDEFLERİ

Geleceğe dair hedeflerini paylaşan Ntcham, "Samsunspor'u tercih etmemde Youssef Bennasser'ın da payı büyük. Kulübün imkanları, taraftarın coşkusu ve etkileyici stadyumuyla ilgili Bennasser'dan olumlu izlenimler aldım. Bu nedenle buradayım. Büyük bir kulübe geldim ve rekabetçi bir ligde mücadele edeceğimiz için heyecanlıyım. Bu ligde önemli oyuncular var ve kendimi geliştirmek istiyorum" dedi. Olivier Ntcham'ın Samsunspor'daki performansı ve adaptasyonu, Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tarafından merakla beklenirken, yeni transferin takıma olan katkısı ve ligdeki performansı futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.