banner388

Samsunspor, Tuzlaspor'u 2 golle geçti... BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ 0-2

Zorlu Tuzlaspor deplasmanında 3 puana Yasin Öztekin'in penaltıdan ve Mathias'ın golleriyle uzanan kırmızı beyazlı ekipte Saviceviç kırmızı kart gördü. 

Samsunspor, Tuzlaspor'u 2 golle geçti... BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ 0-2

Zorlu Tuzlaspor deplasmanında 3 puana Yasin Öztekin'in penaltıdan ve Mathias'ın golleriyle uzanan kırmızı beyazlı ekipte Saviceviç kırmızı kart gördü. 

03 Nisan 2021 Cumartesi 15:48
Samsunspor, Tuzlaspor'u 2 golle geçti... BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ 0-2

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, Tuzlaspor karşısında ilk 45 dakikayı golsüz beraberlikle tamamladı. 15 Temmuz Stadı'nda son derece bozuk bir zeminde oynanan karşılaşmaya kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, ilerleyen sürede oyunda hakimiyeti eline geçirdi. Özellikle geriden uzun toplarla etkili olan Samsunspor Tomane, Gökhan Karadeniz ve Djedje ile Tuzla kalesinde net fırsatlar bulsada galibiyet golüne ulaşamadı.

GOLLER GELDİ 

Karşılaşmanın ikinci devresine yine ilk yarıda olduğu gibi kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, kısa paslarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Samsunspor'un topa sahip olduğu bölümlerde Saviçevic'in ara pasında Hamroun yerde kaldı ve hakem Yiğit Arslan penaltı noktasını gösterdi. Yasin'in penaltı atışında takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın son bölümlerinde Saviceviç'in ikinci sıradan kırmızı kartla oyundan atıldı. Samsunspor, son dakikada Mathias'ın golüyle Tuzla'yı mat etti. 0-2

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-04-03 16:06:36

Her hafta kırmızı kart görüyoruz. Haftaya daha dikkatli olmalıyız. Az kaldı. Bekle bizi süper liğ

Avatar
SAMSUNSPORLU 2021-04-04 01:47:43

Son dakikalarında ölüp ölüp dirildik ama maç sonu büyük mutluluk yaşadık. Artık Ertuğrul Sağlam kadro yapılanmasında kritik kararlar vermesi lazım. Yasin ve Gökhan karadeniz olmadan yeni bir oyun anlayışı geliştirmesi lazım çünkü ne yasin nede gökhan karadeniz takıma hiç bir katkı vermiyor yasin aldığı bütün topları kaybederek hücum gücümüzü azaltıyor hele bu maçta kaçırdığı net gol bizi çıldırttı o kalitede bir futbolcu o topa öylemi vurur gökhan Karadenizin ikinci yarıda adını bir kere oyundan çıkarken duydum bu iki futbolcunun yerine guodio Koçer, oğuz, Burak çalık ve İlyas kubilay arasında tercih yapılmalı. İki çift sözümde kalecimiz Nurullaha olacak artık kalemize her gelen topta yüreğimiz ağzımıza gelmeye başladı. Oyunun son anlarında baskı yediğimiz bir pozisyonda tutması gereken çok basit bir topu dışarı çıkıyor diye bıraktı top direğe çarptı az daha gol oluyordu. Nurullah artık kendine çeki düzen vermesi lazım bakın trabzon onurdan sonra kaleyi alan Uğurcanı iki maçta kazandı fenerbahçede Altay kendini öyle bir geliştirdiki bana göre ülkenin en iyi kalecisi göztepe adanadan irfan canı aldı müthiş çıkışta kayseri daha 17 yaşında doğan diye bir Çocuğu kaleye koydu şimdi ümit milli takımda Beşiktaş 18 yaşında ersini kazandı ama bizim Nurullah kendini geliştireceğine her geçen gün biraz daha geriye gidiyor buda bizi üzüyor Samsunspor Furkan köseye müthiş imkan ve şanslar verdi ama o değerlendiremedi aynı şeyin Nurullahın başına gelmesini istemiyoruz daha çok çalışması ve bizim ilk kalecimiz olmasını istiyoruz.

Misafir Avatar
Asç55 2021-04-04 16:07:38 @SAMSUNSPORLU

Güzel yorum kardeş

Beğenmedim! (0)
Avatar
Murat Saglam 2021-04-03 16:22:32

15 gün Ondokuzmayıs hareketi yaparak geçirmişler. Hiçbir orta adamını bulmuyor. Diyetisyene yaş günü yapmışlar. Kiloları yüzünden ikinci devreyi çıkarmadılar. Hâsılı takımda iş yok.

Avatar
55 2021-04-03 16:51:42

Geçen hafta Ertuğrul Sağlam istifa etsin diye bağıranlar bu hafta ne diyecekler acaba

Misafir Avatar
Asç55 2021-04-04 16:04:57 @55

Üstün oynadığımız maçta gol bulmakta zorlandık.Eksilince uyuyan rakip uyandı ve 2 topu direkten dönmese puan kaybı

Beğenmedim! (0)