banner388

Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü'den umut veren açıklama

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü umut veren açıklamalarda bulunarak "Samsunspor geleceğe çok güvenle bakacak" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü'den umut veren açıklama

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü umut veren açıklamalarda bulunarak "Samsunspor geleceğe çok güvenle bakacak" dedi.

04 Mayıs 2017 Perşembe 15:42
Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü'den umut veren açıklama

Samsun haber - Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü yaptığı açıklamada ligin daha bitmediğini vurguladı. Özköylü yaptığı açıklamada, "Biz de üzüldük takım da üzüldü. Şehrimiz de üzüldü ama bir maçla bir şey bitmiyor. Kazanılacak maçlar var. Alınacak puanlarla Samsunspor geleceğe çok güvenle bakacak" dedi.

Samsunspr'un deplasmanda 6-1 mağlup olmasının ardından gözler Özköylü'ye çevrildi. Giresunspor çalışmalarının başladığını aktaran  Samsunspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Kötü bir maç geçirdik. Eksik oyuncularımız fazlaydı. Sistem için bu oyuncular çok önemlilerdi. Bunu gördük. Eksiklikleri hissettik. Oynadığımız oyunculardan istediğimiz verimi alamadık. Bu maç büyük bir kazaydı. Ama biz bu değiliz. Bunu biliyoruz. Son haftalarda yaşadığımız en büyük sıkıntılar sakatlıklar. Cezalı oyuncuların arka arkaya gelmesi de sıkıntı oldu. Bu durumda takımın oyun düzeni bozuldu. Bu da kötü gidişe sebep oldu. Kenan Karışık ve Ahmet Burak Solakel sezonu tamamen kapattı. Mustafa Sevgi ve Hasan Kılıç'ın bu hafta cezası bitti, takıma katılacaklar. Burhan sakattı, Lumu hastaydı. Onların da son durumlarına bakacağız. Önümüzdeki maçlar çok önemli. Son 3 haftaya geldik. Ciddi anlamda kıyasıya bir ligde kalma mücadelesi ve yarışı var. Biz bu süreç içerisinde bizi ligde bırakacak puanları alacak takımımızı ligde tutma mücadelesi vereceğiz. Herkesin destek vermesi gerekiyor. Biz de üzüldük takım da üzüldü. Şehrimizde üzüldü ama bir maçla bir şey bitmiyor. Kazanılacak maçlar var. Alınacak puanlarla Samsunspor geleceğe çok güvenle bakacak" 
diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nasıl yani 2017-05-04 16:08:06

nasıl yani 6-1 yokmu yani

Avatar
KAAN TÜRK 2017-05-04 16:39:00

İnşAllah...