banner388

Samsunspor Tek Golle Mağlup!

Samsunspor, Bolu Gerede'de kampındaki ilk hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü’ne 1-0 kaybetti.

Samsunspor Tek Golle Mağlup!

Samsunspor, Bolu Gerede'de kampındaki ilk hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü’ne 1-0 kaybetti.

17 Temmuz 2022 Pazar 19:46
Samsunspor Tek Golle Mağlup!

Samsunspor Haber - Topuk Yaylası Serkan Acar Resort Sport Merkezi’nde oynanan maçta Samsunspor sahaya Jakub Szumski, Mücahit Albayrak, Berk Taşkın, Alim Öztürk, Ali Ülgen, Diomande, Hasan Kılıç, Osman Çelik, Laura, Novikovas ve Ahmet Sagat 11’i ile çıktı. İlk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Berk Taşkın yerini Yunus Emre Çift’e bıraktı. İkinci yarıda ise Aykut Özer, Şener Kaya, Soner Gönül, Polat Yaldır ve Yusuf Ensar Poyrazlı oyuna dahil oldu.

4.DAKİKADA GOL OLDU 

Gaziantep FK’nın golünü de 4’üncü dakikada Alexandru Maxim attı. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Demokrat Özgür Güneş, Azat İlhan ve Salih Burak Demirel yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Giray Şaylan görev aldı. Oynadığımız hazırlık maçını Futbol Gelişim Direktörümüz Batu Kaplan da izledi.

Kaynak: İha

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunMaç Sonucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2022-07-17 21:33:58

Ali ulgen Soner ilk onbirde oynuyacakca 40 tane transfer niye yapıldı hoca milletle dalga mi geçiyor.

Avatar
samsunsporlu 2022-07-18 08:11:31

Ligin en pahalı takımı bumu geri geri oyunda ne hiç beğenmedim hoca bu takımmı

Avatar
Ss 2022-07-18 08:13:15

dıamond ayağına gelen topu geriye aktardı bumu hırs küpü

Avatar
Adil Saka 2022-07-18 10:48:30

Samsunspor kaya gibi sağlam Takım oldu.Umarız artık yeter sonu Süper Lig olsun.Birlik beraberlik büyük coşkuyla Tribünlerde ve deplasmanlarda armanın peşinde Başkanın arkasında desteklerle olmalıyız.