banner388

Samsunspor tat vermiyor 1-2

Yılport Samsunspor,küme düşmesi haftalar öncesinden kesinleşmiş rakibi karşısında 2-1 kazandı. Kırmızı beyazlı ekip, sahadan 3 puanla ayrılmasına rağmen sergilediği kötü futbolla da taraftarının tepkisini çekti. 

Samsunspor tat vermiyor 1-2

Yılport Samsunspor,küme düşmesi haftalar öncesinden kesinleşmiş rakibi karşısında 2-1 kazandı. Kırmızı beyazlı ekip, sahadan 3 puanla ayrılmasına rağmen sergilediği kötü futbolla da taraftarının tepkisini çekti. 

28 Nisan 2019 Pazar 17:25
Samsunspor tat vermiyor 1-2

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor, Manisaspor karşısında ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamladı. 19 Mayıs Stadı’nda oynanan müsabakaya neredeyse golle başlayan kırmızı beyazlılar, ilk atağında Muhammet Beşir ile maçta skor üstünlüğünü eline geçirdi. İlk devre boyunca üstün görünmesine rağmen Yılport Samsunspor, kalesinde de net birkaç  gol pozisyonu da verdi. 

BU NASIL BİR CİDDİYETSİZLİK

Karşılaşmanın ikinci devresinde de rahat bir görüntü veren kırmızı beyazlı ekip, genç takımıyla hazırlık maçı oynarcasına ciddiyetten uzak bir oyun sergilemeye devam etti. Sahada ne yaptığını bilmeyen oyun sistemi olmayan Yılport Samsunspor, rast gele rakip kalede gol aramayı sürdürdü. Ramazan’ın ortasına iyi yükselen Erhan Şentürk skoru 2-0 a getirdi. 78.dakikada Muammer’in golüne engel olamayan kırmızı beyazlılar, sahadan 2-1 galip ayrıldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2019-04-28 18:14:52

Rezillik milletin 7/8 attığı takımı zor yeniyorsun adamlar bir çok pozisyon harcamasa galip gelecekler rezil olacağız ciddiyetsizlik önce yönetimde Sacaut ekibinde klübü yiyenlerde nerdesin İsmail baskan bu yönetimi kadroyu ekinini biz mi kurduk bu kadar rezillikte hala o klübde ne bekliyor sun kovulmayı bekliyorsan sen ve ekinin az kaldı siz zaten kardasınız olan yıldırım ın paralarına taraftara oldu aldığın maaşlar sana yiyicilerine boşa maaş verdiklerine yeter yazıklar olsun takımı bu hale getirenlere

Avatar
55 2019-04-28 18:56:35

geçmişte kaybetiğiniz puanlardan 6 sı bugün olsaydı şampiyon olacaktınız nr bu takımdan neden futbolculardan bir bok olmaz playof ta kaybederiz olay bu.

Avatar
55 2019-04-28 20:16:31

İsmail başkan molozlari samsunspora aldıran molozlarin samsunspor ile iliskisini bugün itibariyle kessin kendisine faydası olmayanların samsunspora vereceği birsey olmaz.

Avatar
Tuna 2019-04-28 20:51:05

Bu hoca ile bu iş olmaz. Hiç bir maçta takımı motive edemedi. Takım futbol oynamıyor. Bir futbol takımında olması gereken hiç bir özelliği oturtamadı. Derhal gönderilmeli. Play-off grubuna kalan takımları evinde dahi yenemedi. Bir yılımız göz göre göre gidecek.

Avatar
Ahmet gonca 2019-04-28 21:31:49

Arkadaş sizin derdiniz nedir ya siz ne yapmaya çalışıyorsunuz topcumu yoksa şarlatanmı ya size bu taraftar cezanızı keser merak etmeyin size iyi doğa atarız sonra ceket gidersiniz terbiyesizler karakterszlet sizde kişilik yok oğlum

Avatar
Ahmet gonca 2019-04-28 21:41:26

Size ben hata buluyorum siz zaten adam değilsiniz sizin başınızdakiler adam olsa hoca dahil böyle yapamazsınız boş verin. Kafamızda göre takılın nasıl yönetimde kim elini cebine atmış paşa gibi. Yeyip içip geziyorlar yazıklar olsun size pire kadar

Avatar
Ahmet gonca 2019-04-28 21:45:46

Güveniyoruz ulan azcık. Adam olun azcık şerefle gururla oynayın üstünüzde forma çok kıymetli burası Samsunspor efsane kulüp kendinize gelin hoca hoca bu takım senin gözünün önünde ne yaparsan yap bu takım cıkacak topla takımı bağıryonmu kızıyonmu

Avatar
Ahmet gonca 2019-04-28 21:52:29

Bu taraftar stada inerse alayınıza öyle sopa ceket milletin sabrını sınamayın artık yeter yeter bıktık sizden ya bu takıma doğru adam gelmiycekmi ya nedir kişilik sizlerden cektiğimiz yazıklar olsun size yazıklar olsun