banner388

Samsunspor taraftarından Gökhan'a büyük tepki 

Kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden Altınordu gibi kritik bir maçta ucuz bir şekilde kırmızı kart gören Gökhan Alsan'a büyük tepki gösteriyor. 

Samsunspor taraftarından Gökhan'a büyük tepki 

Kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden Altınordu gibi kritik bir maçta ucuz bir şekilde kırmızı kart gören Gökhan Alsan'a büyük tepki gösteriyor. 

15 Mart 2021 Pazartesi 20:14
Samsunspor taraftarından Gökhan'a büyük tepki 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor taraftarlar sosyal medya üzerinden Altınordu gibi kritik bir maçta ucuz bir şekilde kırmızı kart gören Gökhan Alsan'a büyük tepki gösteriyor. 
9. dakikada gereksiz bir yere sarı kart gören 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, 24. dakikada yine ortada hiçbir şey yokken rakip oyuncunun ayağına kaydı ve faul yaptı. 2. sarı karttan oyundan atılan Gökhan Alsan'a, Kırmızı-Beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Samsunsporlu taraftarlar, Gökhan'ın bu yaptığının cezasız kalmaması gerektiği görüşünde birleştiler.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporMaçGökhan Aslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali55 2021-03-15 20:23:34

Haftalardir yedek niye oynamiyorum diyor?! Adama sans verliyor 2 kere gereksiz pozisyonda 24 Dk da 2 Sari yiyor. Bu adama gerek yok Bu saatden sonra, süresiz kardo disi ve antrenmanlar alt yapiyla. Sezon sonuda bedava Verein gitsin

Avatar
Ceza 2021-03-15 21:42:23

Gokhan Alsan,Nadir Ciftci suresiz kadro disi ve Yasin Oztekin sert sekilde uyarilmali. Burasi harran ovasi degil, papazlara yer yok. Adam gibi sporcu olan oynar.

Avatar
Mümin 2021-03-15 21:48:50

İkisinde bu takımda görmek istemiyoruz

Avatar
Baba samsun 2021-03-15 21:54:19

Evet ertuğrul hoca gökhan alsanı uzun süredir oynatmıyordu oda intikamını kırmızı kart görerek intikamını aldı çok rahat alacağımız maçı 9 kişi kalınca alamadık takıma ihanet eden bu oyuncuları kadro dışı yap yüksel başkanım yazık değilmi ya

Avatar
macit 2021-03-15 21:04:09

büyük ceza verin bu gökhana geçen adana demir maçındada aynı hareketi yaptı bu durum cezasız kalmamalı takımı sattı

Avatar
Palaremzi 2021-03-15 21:46:35

Gökhan ve nadir kadro dışı kalmalı. Para cezası verilmeli. Böyle bir maçta yaptıklarına bak.bu durumda 1 puan çok iyi. Diğer futbolcuların gözlerinden öperim. KIRMIZI ŞİMŞEK.ÇAKACAK ÇOK YAKINDA. SÜPER LİGE AZ KALDI. BAŞKANA SELAMLAR.

Avatar
SAMSUNSPORLU 2021-03-16 00:49:20

Oyunun tam hakimi bizdeyken giderek gole yaklaşmaya başladığımız anda Altınordunun imdadına Gökhan alsan yetişmiştir. Evet gökhan alsan bilerek isteyerek kasıtlı olarak kırmızı kartla kendini arttırarak takıma ihanet etmiş olup bundan sonra gökhan alsan bu takımda olamaz derhal sözleşmesi fesih edilmelidir. Kaç haftadır iyi oynamadığı için kadroya almadığı bu adamı formsuz ve isteksiz olduğunu bile bile ilk onbire alan Ertuğrul hocanın kabahati gökhan alsan dan az değildir elinde Oğuz gibi yetenekli oyuncu varken tutup bunu oynatmak sahada canla başla mücadele eden oyunculara saygısızlıktır. İkinci yarıda oyuna girip dördüncü hakemin kulağının dibinde küfür eden nadirede söyleyecek söz bulamıyorum yazıklar olsun. Nadir kadro dışı bırakılmalı gökhan ise kovulmalıdır. Bu kadar basit kart görülmez yasin orta sahada adamı omzundan çekip sarı kart görüyor djejenin üç sarısı var dördüncüyü görmemek için kaç haftadır korkudan mücadele edemiyor sahada hayalet gibi dolaşıyor o zaman baştan gördüğün o saçma kartları görmeyeceksin yazık bunca emeğe çabaya başkan hiç bir şeyden mahrum etmiyor sizi özel uçakla İzmir'e yolladı ama gökhan ve nadir takıma ihanet etmiştir. Hakemide Allah bildiği gibi yapsın bize kartlarda çok cömert onlara karşı ise cimriydi.

Misafir Avatar
ALİ 2021-03-17 00:30:28 @SAMSUNSPORLU

Malum lobinin işi olmasın bu

Beğenmedim! (0)
Avatar
Murat Saglam 2021-03-15 21:38:41

Kötü niyetle yaptığını zannetmiyorum. Çok üzüldü. Nadir için düşünülebilir belki.