banner388

Samsunspor taraftarı takımına sahip çıkıyor 

Samsun Valiliği tarafından başlatılan Samsunspor'a destek kampanyasına kırmızı beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Kampanyanın başlamasıyla beraber taraftarlar, gece geç saatlere kadar ATM'ler önünde kuyruk oluşturdu.

Samsunspor taraftarı takımına sahip çıkıyor 

Samsun Valiliği tarafından başlatılan Samsunspor'a destek kampanyasına kırmızı beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Kampanyanın başlamasıyla beraber taraftarlar, gece geç saatlere kadar ATM'ler önünde kuyruk oluşturdu.

06 Ocak 2018 Cumartesi 13:04
Samsunspor taraftarı takımına sahip çıkıyor 

Samsunspor Haber - Samsun Valiliği, zor süreç geçiren Samsunspor'a destek olmak için yardım kampanyası başlattı. Samsun Valiliği'nden yapılan açıklama sonrasında kırmızı beyazlı taraftarlar adeta seferberlik ilan etti. Organizasyonun başladığı ilk andan itibaren ATM'lere akın eden Samsunsporlu taraftarlar, takımlarına destek olmak için adeta yarış içine girdi. Ekonomik güçleri doğrultusunda kırmızı beyazlı ekibe destek olmak isteyen taraftarlar, en kısa sürede hedeflenen rakama ulaşacaklarına inanıyor.

BİZ BÜYÜK BİR CAMİAYIZ

Samsunsporlu taraftarlar, iş adamları, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarından da takımlarına destek olmalarını istiyor. Kampanya sürecinde herkesin imkanı doğrultusunda kulübe ufakta olsa destek olmalarının Samsunspor'u hayatta tutacağına inandıklarını dile getiren kırmızı beyazlı taraftarlar, "Biz büyük bir camiayız. Bu zor günleri de aşmasını biliriz. Yarın yapacağımız ve binlerin katılacağını düşündüğümüz yürüyüş sonrasında bazı şeylerin değişeceğine inanıyoruz. Şimdi değilse ne zaman" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsnm 2018-01-06 13:56:42

herkes samsunda yaşayan herkes 50 şer binlira yardım etse bu kulübün zaten borcu kalmaz.. yeni bir takım kurulur

Avatar
Tarık 2018-01-06 15:57:53

Bu şehrin çocukları var oldukça Samsunspor var olacak

Avatar
kemal kükrer 2018-01-06 17:30:34

takımı profesyonel olarak yönetecek bi yönetim kadrosu olmadıktan sonra değil 50 lira 5 kuruş bile bağışlamam,taraftardan 3-5 kuruş toplamakla düze çıkılmaz

Avatar
RAMAZAN 2018-01-06 18:04:07

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA SPOR KÜLTÜRÜ ÖZELLİKLE DE FUTBOL KÜLTÜRÜ ÖNEMLİ TABİ... AMA KESİNLİKLE FUTBOLCU KARDEŞLERİMİN MİLYON DOLARLARI OLACAK DİYE EKMEK BULAMAYAN, MAÇA GİDECEK PARASI OLMAYAN, OTOBÜSE BİNECEK ÜCRETİ DAHİ OLMAYAN İNSANLARI BU YÖNE LÜTFEN SEVK ETMEYİN, TABİ Kİ SAMSUN'A SAHİP ÇIKALIM AMA GARİBANA LÜTFEN GARİBANLARA SAHİP ÇIKALIM.. SAMSUNDA ÇOK YETENEK VAR, NEDİR ORADAN BURADAN FUTBOLCU TRANSFERİ NEDİR BU KARDEŞİM... 3-5 SENE ALT YAPIYA YÖNEL ADAM GİBİ TAKIMIN İSKELETİNİ YERLİ GENÇLERDEN OLUŞTUR... VARSIN 2. LİG OLSUN FARK ETMEZ...KAPİTALİST DÜZEN TOPLUMU FUTBOL, MÜZİK VB. ARGÜMANLARLA SÖMÜRÜYOR.. LÜTFEN BU KADAR DA TOPLUMUN SÖMÜRÜLMEMESİ GEREK, ZENGİN İŞ ADAMLARIMIZ GENÇLERE YATIRIM YAPIN GENÇLERE GELECEĞE YATIRIM YAPIN, VARSIN BİR KAÇ SENE DAHA ŞAMPİYONLUK OLMASIN FARKETMEZ HEM MEMLEKET KAZANIR HEM PARALAR ÇARÇUR EDİLMEZ, YOK AFRİKADAN YOK AVRUPANIN ESKİMİŞİ, TÜRKİYENİN VE DE SAMSUNUN HAKKINI BUNLARA YEDİRMEYİN LÜTFEN...