banner388

Samsunspor Muhammet  için bastırıyor 

Kırmızı beyazlılar, Ümraniyespor'un başarılı orta sahası Muhammet Gönülaçar'ı renklerine katabilmek için büyük uğraş veriyor. 

Samsunspor Muhammet  için bastırıyor 

Kırmızı beyazlılar, Ümraniyespor'un başarılı orta sahası Muhammet Gönülaçar'ı renklerine katabilmek için büyük uğraş veriyor. 

21 Haziran 2019 Cuma 10:08
Samsunspor Muhammet  için bastırıyor 

Samsunspor Haber – Samsunspor transferde hareketli günler yaşıyor. Teknik direktör İrfan Buz'un direktifleri doğrultusunda eksik bölgelere oyuncu takviyesi yapmak için kolları sıvayan kırmızı beyazlılar, Ümraniyespor'da başarılı bir sezon yaşayan 24 yaşındaki etkili orta saha Muhammet Gönülaçar ile görüşmelerini sürdürüyor. 

VELİ VE GÖKHAN GELİYOR 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşmaya varılan Menemen Belediyesporlu stoper Vel Çetin ve Keçiörengücü'nün başarılı sol beki Gökhan Meral'in de önümüzdeki hafta içinde Samsun'a geleceği ve resmi sözleşmeye imza atacakları öğrenildi. Kırmızı beyazlı ekibin, teknik direktör Buz'un raporu doğrultusunda oyuncu transferleri önümüzdeki günlerde devam edecek. 
Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 21.06.2019 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali er 2019-06-21 10:53:41

bu oyuncu ümraniyenin sözleşmeli oyuncusu vermezler verirlerse iki misli bonservis bedeli talep ederler.

Avatar
BİRAZ VİTES BÜYÜTÜN.!!!!! 2019-06-21 18:25:10

MİRKAN AYDIN FORVET UMUT NAYİR FORVET ALPER ULUDAĞ SOL BEK BURHAN ESER ORTA SAĞ ANIL KARAER STOPER SEMİH GÜLER STOPER SELİM ILGAZ FORVET BİLAL KISA ORTA SAHA TOLGAHAN ACAR KALECİ MUHAMMED DEMIR FORVET.ÖMER ŞİŞMANOĞLU FORVET.

Avatar
Canik 55 2019-06-21 22:18:27

Mirkan Aydın'ı Hatay verirse bonservis bedelinin önemi yok. Bu sezon bu ligden kurtulamazsak maliyeti ikiye hatta üçe katlanır bu ligde kalmanın.

Avatar
bafra 2019-06-23 11:06:21

sakat oyuncu almayın da ne yaparsanız yapın samsunspor şampiyon yapacak kadro kurun